cafe_demek Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Mου έστειλαν ένα mail στο οποίο λέει ότι το hotmail και msn messenger θα γίνουν συνδρομητικά αληθεύει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 ε σιγαυπαρχει και το yahoo messanger(και για το google λεγανε παλια οτι θα πληρωναμε για καθε αναζητηση αλλα @@ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από cafe_demek Mου έστειλαν ένα mail στο οποίο λέει ότι το hotmail και msn messenger θα γίνουν συνδρομητικά αληθεύει αυτό; Εξαρτάται ποιος σπυ έστειλε το email... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Και εμένα μου ήρθε αυτό. Συγκεκριμένα έλεγε πως αν δεν το στείλω σε τουλάχιστον 18 mail addresses θα πληρώσω. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι hoax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Και εμένα μου ήρθε αυτό. Συγκεκριμένα έλεγε πως αν δεν το στείλω σε τουλάχιστον 18 mail addresses θα πληρώσω. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι hoax... Eννοειται πως ειναι hoax !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.