helloween Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Splinter Cell 4 την Ανοιξη του 2006 για περισσότερα http://news.softpedia.com/news/Splinter-Cell-4-Announced-9909.shtml
helloween Οκτώβριος 7, 2005 Author #3 Οκτώβριος 7, 2005 Και εγώ έτσι νομίζω αν και αυτοί υποστηρίζουν ότι τι παιχνίδι θα είναι πολυ διαφορετικό
Reaper Οκτώβριος 8, 2005 #4 Οκτώβριος 8, 2005 Και ιδιο με τα αλλα να ειναι παλι καταπλυκτικο θα ειναι Εχω παιξει και τα τρια προηγουμενα(που αν και ηταν ομοια ηταν κορυφαια :worship: :worship: ) και περιμενω και αυτο! Αν ομως υπαρξουν και μερικες ακομα αλλαγες ακομα καλυτερα.
Maximus Οκτώβριος 12, 2005 #5 Οκτώβριος 12, 2005 Βασικά ελπίζω να βάλουν λίιγο παραπάνω ρεαλισμό και ας αφήσουν τα γραφικά όπως είναι, ήδη είναι πολύ ικανοποιητικά. Δε λέω, καλά και τα 3 παιχνίδια, τα λάτρεψα και εγώ αλλά τώρα να μη σε βλέπουν οι φρουροί σε πλέον φωτεινά μέρη, έχοντας και τα αγιοβασιλιάτικα φανάρια από πάνω σου...
Wizard! Οκτώβριος 12, 2005 #6 Οκτώβριος 12, 2005 Βασικά εγώ λάτρεψα το 1 & 2, αλλά έκανα σαμποτάζ στο 3, λόγο StarForce 3.4 και των προβλημάτων που δημιουργεί. Δεν τα έχω πρόχειρα, αλλά αρκετά προγράμματα, όπως το Nero σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζουν προβλήματα με το SF. Αν θέλουν να μην τα αντιγράφουν, να αυξήσουν την ποιότητα, να μειώσουν τις τιμές και να μη μας χαλάνε τα μηχανήματα με τα κ@@κλειδώματά τους!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.