helloween Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Νόμιμο το chip-άρισμα του PS2 στην Αυστραλία πλέον για περισσότερα http://news.softpedia.com/news/The-Australian-Justice-Says-That-the-Mod-Chips-Are-Legal-9971.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Ρε σεις, κάντε τον news poster επιτέλους! Πρέπει να βαρέθηκε να postάρει νέα το παιδί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Οκτώβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 είναι δεν είναι νόμιμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ρε παιδιά άσχετο αλλά εκεί ...στας ΑΘΗΝΑΣ πόσο πάει το chipάρισμα πάνω-κάτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Οκτώβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Πριν κανα χρόνο και κάτι ήθελες τα περι 80 ευρώπουλα για να βάλεις το messhia 2...τώρα μάλλον ελάχιστα λιγότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Snips ρε παιδιά άσχετο αλλά εκεί ...στας ΑΘΗΝΑΣ πόσο πάει το chipάρισμα πάνω-κάτω? Όχι πως έχω σχέση με τσιπαρισματα και τέτοια... αλλά νομίζω ότι κάπου ειχα δει 60 ευρώ? κάπου εκει... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [06-10-2005 22:57] Νόμιμο το chip-άρισμα του PS2 στην Αυστραλία πλέον για να το κανεις region free, ναιγια περαιτερω, τσουκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leontas Οκτώβριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ε ναι ρε παιδιά σιγα μην ήταν νομιμο για τα αντίγραφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefmaui Νοέμβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 που μπορέι να τσιπάρει κανείς το ps2 slim στην αθήνα και πόσο; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ. Βρήκα ένα μαγαζί στου ζωγράφου κάτω από τη πλατεία στη παπάγου 80 μου είπε αλλά δεν ανέφερε τίποτα για πιο τσιπάκι. Καλά είναι? Επίσης αν ξέρει κάποιος ας μου πει πιο είναι καλύτερο σαν λύση για το slim. 70004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.