Jump to content

ολοι γρηγορα να δουμε με τι ταχυτητα εισαστε στο νετ

Alexisferos

Recommended Posts

κλικ με

εγω με μοζιλα 1.0.7 οταν ανοιξα τιν σελιδα εβγαλα το παρακατω που αδικει λιγο το νετ μου γιατι εχω πιασει στις καλες του (με καθαρο καιρο) 7mb/sec που ειναι κ το ρεκορ μου.... ισως με καλο καιρο κ κανεναν αλλο χρηστη στο δικτιο μου να δω το τελικο 9mb/sec που κ καλα μου παρεχει ο isp μου..

εσεις τι ψαρια πιανετε?

attachment.php?attachmentid=8314&stc=1

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 23:53]

καλό μου φαίνεται

το sagem μονιτορ ήταν κολλημένο στα 384

το DU meter έλεγε 27 καθόλη τη διάρκεια

καπου στο ενδοιάμεσι ήταν και το αποτέλεσμα

ρε jax που δουλεύεις?

σε εχω στεγνα:banging:

post-596-1416072232,9033_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DarkSaga

καλό μου φαίνεται

το sagem μονιτορ ήταν κολλημένο στα 384

το DU meter έλεγε 27 καθόλη τη διάρκεια

καπου στο ενδοιάμεσι ήταν και το αποτέλεσμα

ρε jax που δουλεύεις?

Σε μια κλασικη εταιρια με 1MBit γραμμη. Απλα ο ISA Server κανει καλο caching. Κορυφαιο το τεστ παντως....

256Mbit συνδεση....ουτε στην Σουηδια να'μουνα.

ρε παιδιά γενική ερώτηση κατεβ'αζω με getright 2GB ένα αρχείο και έρχεται με 41,7 κολλημένο!

ανοίγω ie η μοζίλα και όλα καλά!

ότνα έχω κάποιο torrent client ανοιχτω π.χ. bit comet κατεβάζει με αρκετά λιγότερα και παράλληλα δεν έχει καθόλου bandtwith κανένας browser που μπορεί να οφείλεται?

Αρχική απάντηση από DarkSaga

ρε παιδιά γενική ερώτηση κατεβ'αζω με getright 2GB ένα αρχείο και έρχεται με 41,7 κολλημένο!

ανοίγω ie η μοζίλα και όλα καλά!

ότνα έχω κάποιο torrent client ανοιχτω π.χ. bit comet κατεβάζει με αρκετά λιγότερα και παράλληλα δεν έχει καθόλου bandtwith κανένας browser που μπορεί να οφείλεται?

Στο οτι στο bit Comet εκεινη την ωρα που κατεβαζεις δεν εχεις 1-4 connections οπως στο getright (το 4 παει αναλογα με το ποσα file segments εχεις βαλει το getright να σου κατεβαζει) αλλα συνηθως δεκαδες-μπορει και εκατονταδες που επιβαρυνει υπερβολικα τους browsers και επισης δεν υπαρχει και το εγγυημενο bandwidth που εχουν οι http servers.

Αρχική απάντηση από stefanos9

Και ενα με ινα απο δουλεια..

ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΓΝΑ :banging: :banging: :banging:

Αλλαξε μεγεθος γραμματοσειρας στο photoshop.

Επισης συνδεσου με το internet και πατα το κουμπι Download EVERYTHING απο τον IE 6.0. Δεν θα παρει πολυ.

η απόκλιση του firefox μάλλον οφείλεται στα by default multiple connections που κάνει.

(στο about:config φαίνεται αυτό, νομίζω είναι preset στα 30).

ο iexplorer δεν ξέρω αν έχει κάτι τέτοιο.

επίσης προφανώς αν το cachάρει μετά φορτώνει αμέσως.

πολύ μούφα φαίνεται πάντως για να βγάζει 8MBps etc.

προσπάθησα να το τρέξω και δεν έπαιζε πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.