pontium Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα του Λαμπη, Μήπως ξέρετε πως μπορώ να ανάψω ένα τροφοδοτικό ΑΤΧ χωρίς να το έχω πάνω σε μητρική(σε πισι γενικότερα)??Με πατέντα στα καλώδια ενοείται....χρειάζομαι τροφοδοσία σε ένα σύστημα 12V με πολλά πράγματα.Έχω ένα 350W Macron στην άκρη και καθόλου λεφτά.... Any help?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Ενωσε το pin 14 με οποιαδηποτε μαυρο (γειωση). Λογικα θα αναψει αμεσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 και αν αναρωτιεσαι ποιο ειναι το πιν14 ειναι το μονο που εχει πρασινο καλωδιο!!Σε περιπτωση που δεν καταλαβες απο την πανω φωτογραφια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Οκτώβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Με καλύψατε πλήρως,ευχαριστώ!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 NTG η αρίθμηση δεν γίνεται πάντα με μονά τα κάτω pins και ζυγά τα πάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 δεν ειμαι εγω που μετραω!Δεν ειναι στανταρ η μετρηση παντως!!Στο μανιουαλ της μητρικης λεει πως ειναι αριθμημενα!!Ετσι οπως εδειξε ο ydinopoylos αριθμουνται ολα τα chip ανεξαιρετως!!Για το τροφοδοτικο δεν ξερω την αριθμηση!Απλα ξερω οτι ειναι το πρασινο!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Sapelas NTG η αρίθμηση δεν γίνεται πάντα με μονά τα κάτω pins και ζυγά τα πάνω??? Bρε η δουλεια εγινε ??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.