Jump to content

Infosystem 2005

Doom

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:16]

Εσυ φροντισε να εισαι 21:30 στην Καλλιθεα, στην Λαδοκολλα γιατι αλοιμονο σου !!!

ακου τι θα γινει........

θα ερθω....

θα σκασω απο το φαγητο και το ποτο

και μετα θα με βαλετε σε ενα βαγονι στον καρβουνιαρη χορτασμενο και πιωμενο να κοιμηθω μεχρι να φτασω επανω..........

:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

μετα απο συνεννοηση η ανοδος στη σαλονικα ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για το επομενο σουκου.........:D

Επόμενη ΣΟΥ ΚΟΥ???

Μεγάλε... μας βλέπω να συνταξιδεύουμε!!!

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 22:12]

Επόμενη ΣΟΥ ΚΟΥ???

Μεγάλε... μας βλέπω να συνταξιδεύουμε!!!

νο προβλεμο.θα οργανωθουμε μετα την τριτη τεταρτη για το ποσοι θα ειμαστε και ποιοι.ας μην χαλαμε αλλο το θρεντακι ομως των παιδιων για την ινφοσυστεμ:)

Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς,αλλα κάθε πέρυσι και καλύτερα.Φέτος την γύρισα σε 1,5 ώρα.Πριν απο 3 χρονάκια χρειαζότανε τουλάχιστον κάνα 6ωρο για να πείς οτι είδες κάτι.Έλεος πια!

Αρχική απάντηση από THRESH

Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς,αλλα κάθε πέρυσι και καλύτερα.Φέτος την γύρισα σε 1,5 ώρα.Πριν απο 3 χρονάκια χρειαζότανε τουλάχιστον κάνα 6ωρο για να πείς οτι είδες κάτι.Έλεος πια!

Έχεις απόλυτο δίκιο, και εγώ ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα έβγαλα. Πέρυσι καλύτερη ήταν. ’ντε να δούμε και του χρόνου τι θα γίνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.