Doom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Μιας και σημερα αρχησε ας κανονισουμε ποιοι και ποτε θα παμε.Εγω λεω για Σαββατο μιας και αυριο ειναι ο καφες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Σαββατο μαζι Lab και twmn...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 ψαχνω παρεα να ανεβω ραααααααααα............:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αντι να ανεβετε για να σας δουμε καθεστε και τρωτε γουρουνια... Εχει κι εδω φαι ρααα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ψαχνω παρεα να ανεβω ραααααααααα............:cry: Εσυ φροντισε να εισαι 21:30 στην Καλλιθεα, στην Λαδοκολλα γιατι αλοιμονο σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:16] Εσυ φροντισε να εισαι 21:30 στην Καλλιθεα, στην Λαδοκολλα γιατι αλοιμονο σου !!! ακου τι θα γινει........ θα ερθω.... θα σκασω απο το φαγητο και το ποτο και μετα θα με βαλετε σε ενα βαγονι στον καρβουνιαρη χορτασμενο και πιωμενο να κοιμηθω μεχρι να φτασω επανω.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 μετα απο συνεννοηση η ανοδος στη σαλονικα ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για το επομενο σουκου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Οκτώβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Παιδιά τι θα κάνετε το επόμενο σουκου στην σαλόνικα, παίζει να είμαι και 'γω εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma μετα απο συνεννοηση η ανοδος στη σαλονικα ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για το επομενο σουκου......... Επόμενη ΣΟΥ ΚΟΥ??? Μεγάλε... μας βλέπω να συνταξιδεύουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 22:12] Επόμενη ΣΟΥ ΚΟΥ??? Μεγάλε... μας βλέπω να συνταξιδεύουμε!!! νο προβλεμο.θα οργανωθουμε μετα την τριτη τεταρτη για το ποσοι θα ειμαστε και ποιοι.ας μην χαλαμε αλλο το θρεντακι ομως των παιδιων για την ινφοσυστεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Εγώ δεν θα μπορέσω :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 To thelab τι ώρα περίπου θα δώσει το παρών στην infosystem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς,αλλα κάθε πέρυσι και καλύτερα.Φέτος την γύρισα σε 1,5 ώρα.Πριν απο 3 χρονάκια χρειαζότανε τουλάχιστον κάνα 6ωρο για να πείς οτι είδες κάτι.Έλεος πια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Μπα τέλιωσε κιόλας?Καταραμένο wow.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Οκτώβριος 10, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από THRESH Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς,αλλα κάθε πέρυσι και καλύτερα.Φέτος την γύρισα σε 1,5 ώρα.Πριν απο 3 χρονάκια χρειαζότανε τουλάχιστον κάνα 6ωρο για να πείς οτι είδες κάτι.Έλεος πια! Έχεις απόλυτο δίκιο, και εγώ ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα έβγαλα. Πέρυσι καλύτερη ήταν. ’ντε να δούμε και του χρόνου τι θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.