sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Το "θεωρούνται" τί το βάζεις??? το δικό μου με ικανοποιεί πάντως. εξαρτάται από το τι ζητάει ο καθένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 @vadergrKαλα ειμαι με την 9700!Eξαλλου τοτε δεν πηρχε κατι καλυτερο(μονο η 5700)!@darksagaθα σου απαντουσα αναλογα αν δεν ειχες ομηρους τα πραματα μου!!Και για τα υπολοιπα θα συμφωνησω με τον sotiris!ακομα και για το τελευταιο!!200-300 για να "ανεβεις" σε ποιοτητα τα θεωρω πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Για fuj-siemens....openmind.grΌντως η σειρά 3438 με την 6800 είναι θάνατος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG @vadergrKαλα ειμαι με την 9700!Eξαλλου τοτε δεν πηρχε κατι καλυτερο(μονο η 5700)! Mη με παρεξηγεις.Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη καρτα ακομα και για τωρα,αλλα για τον ''τιτλο'' που κουβαλαει ειναι ακρως παραπλανητικη.Ειναι ελαφρα πιο γρηγορη απο την mobile 9600 και λιγο πιο αργη απο την χ600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 oxi δεν παρεξηγω!! Τοτε εψαχνα μια καλη καρτα γραφικων σε ενα λαπτοπ!!Απλα ετυχε να ηταν centrino o επεξεργαστης!Παιζομουν για ενα παρομοιο με Ρ4 @2800 η 3000 δεν θυμαμαι!Τελικα πηρα τον Μ 1,5 και τον αλλαξα πριν κανενα μηνα περιπου με τον διλιτρο!ΑΠο το μικροτερο dothan στον μεγαλυτερο!!Δεν ηταν και ασχημο!Μενει καποτε να μπει ενα γιγα γιατι ειμαι ακομα με 512 μνημη (αλλα 2,5-2-2 )και ενας πιο γρηγορος σκληρος!Αλλα ολα αυτα καποτε ...τωρα προεχουν αλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.