Jump to content

TheCrims.com

kostas578

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλώς ήρθες σε μία νέα πραγματικότητα!

Το Crims λαμβάνει χώρα στην πόλη CrimsCity - μία μητρόπολη με gangsters, αλήτες και εγκληματίες. Έχεις έναν μήνα για να μαζέψεις όσο περισσότερη εκτίμηση μπορείς. Ο παίκτης με την μεγαλύτερη εκτίμηση στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει!

www.thecrims.com

Προσοχή: είναι εξαιρετικά εθιστικό...

gotrespect_dark_640x480.jpg

Γενικότερα αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι δίκοπο μαχαίρι...είτε θα τα λατρέψεις είτε θα μισήσεις!

όποιος θέλει ας κάνει συμπαγή σχέση μαζί μου στο nick tigrax ή tigrakas για να μπει στη συμμορία εννοείται με πάνω από 250 respect :)

thanks

Τίγρακα έχεις μια αίτηση για authorization ingame από Verzevoul.Χαμηλό respect ακόμα αλλά ίσα ίσα για να γίνει το κοννέ.Οι φίλοι είναι πάντα χρήσιμοι σε τέτοια games.

Παίζουμε με το Ασύρματο δίκτυο Θεσσαλονίκης. Είμαστε σε πολύ καλή θέση και θα είμαστε σε ακόμα καλύτερη(άλλο ότι δεν το δείχνουμε lol ).

Είτε σε εμένα, είτε στον Kώστα(kostas578), κάντε πρόταση φιλίας, και τα λέμε μέσα. :)

Εχω λιωωωωωωωσει τις τελευταιες 4 μερες!!!!!!!

Αρχική απάντηση από tigrakas

όποιος θέλει ας κάνει συμπαγή σχέση μαζί μου στο nick tigrax ή tigrakas για να μπει στη συμμορία εννοείται με πάνω από 250 respect :)

thanks

εκανα αιτηση...!:p

ετσι εισαι ρε tigrax?????? θα δεις τι θα παθεις, παιδια να μην κανει κανεις σχεςη μαζι του, προτεινω και ban απο το thelab μεχρι να τελοιωσει το παιχνιδι!!!!

Ζήτα να σου στείλουν τον κωδικό στο mail σου σαν να τον εχεις ξεχάσει, και σε εμλενα έτσι έγινε :p:P:P

@tsunami και όλους τους ενδιαφερόμενους

λόγω κολλήματος με το παιχνιδάκι όπως ίσως διαπιστώσατε έχω αμελήσει λιγάκι το λάμπη μας (συγχώρεσέ με ύψιστε :flower: ) και δεν παρατήρησα τις προσκλήσεις σας και σόρρυ αν επιτέθηκαν σε κανέναν. Όποιος πάντως θέλει να μπει στη συμμορία μας ακόμη ας μου στείλει πρώτα ένα μήνυμα λέγοντας μου ότι είναι από το φόρουμ και έπειτα ας κάνει αίτηση για συμπαγή σχέση και εγώ θα μεριμνήσω. Η συμμορία ονομάζεται Ta_Magakia :)

@RootX :OT: Πολύ μ'αρέσει το avatar σου :p

Η συμπαγής σχέση όταν δημιουργείται ανάμεσα σε δύο χρήστες δίνει τη δυνατότητα στον έναν να καλέσει τον άλλο σε συμμορία ή αντίθετα να του επιτεθεί.

Αρχική απάντηση από Myralis

ετσι εισαι ρε tigrax?????? θα δεις τι θα παθεις, παιδια να μην κανει κανεις σχεςη μαζι του, προτεινω και ban απο το thelab μεχρι να τελοιωσει το παιχνιδι!!!!

Τώρα το είδα το ποστ σου!

Πες μου το nick σου στο παιχνίδι να σου ξηγηθώ καταλλήλώς αυθάδη! :p :P :p :P :p :P

edit:

Ο Χρήστης Myralis προσκαλέστηκε

Ο Χρήστης Verzevoul προσκαλέστηκε

Αρχική απάντηση από tigrakas

@RootX :OT: Πολύ μ'αρέσει το avatar σου :p

Η συμπαγής σχέση όταν δημιουργείται ανάμεσα σε δύο χρήστες δίνει τη δυνατότητα στον έναν να καλέσει τον άλλο σε συμμορία ή αντίθετα να του επιτεθεί.

Τα εύσημα στον Zarra για το Avatar :)

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, είχα αρχίσει να σκέφτομαι τα χειρότερα :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, είχα αρχίσει να σκέφτομαι τα χειρότερα :hehe:

Πονηρό μυαλό :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.