kostas578 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Καλώς ήρθες σε μία νέα πραγματικότητα! Το Crims λαμβάνει χώρα στην πόλη CrimsCity - μία μητρόπολη με gangsters, αλήτες και εγκληματίες. Έχεις έναν μήνα για να μαζέψεις όσο περισσότερη εκτίμηση μπορείς. Ο παίκτης με την μεγαλύτερη εκτίμηση στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει! www.thecrims.com Προσοχή: είναι εξαιρετικά εθιστικό...
Death Οκτώβριος 6, 2005 #2 Οκτώβριος 6, 2005 Γενικότερα αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι δίκοπο μαχαίρι...είτε θα τα λατρέψεις είτε θα μισήσεις!
tigrakas Οκτώβριος 6, 2005 #3 Οκτώβριος 6, 2005 όποιος θέλει ας κάνει συμπαγή σχέση μαζί μου στο nick tigrax ή tigrakas για να μπει στη συμμορία εννοείται με πάνω από 250 respect thanks
Aligator21 Οκτώβριος 6, 2005 #4 Οκτώβριος 6, 2005 το έπαιξα για ένα γύρο και μετά το βαρέθηκα..πάντως είναι πολύ καλό!
Tsunami Οκτώβριος 8, 2005 #5 Οκτώβριος 8, 2005 Τίγρακα έχεις μια αίτηση για authorization ingame από Verzevoul.Χαμηλό respect ακόμα αλλά ίσα ίσα για να γίνει το κοννέ.Οι φίλοι είναι πάντα χρήσιμοι σε τέτοια games.
dfragos Οκτώβριος 8, 2005 #7 Οκτώβριος 8, 2005 Παίζουμε με το Ασύρματο δίκτυο Θεσσαλονίκης. Είμαστε σε πολύ καλή θέση και θα είμαστε σε ακόμα καλύτερη(άλλο ότι δεν το δείχνουμε lol ). Είτε σε εμένα, είτε στον Kώστα(kostas578), κάντε πρόταση φιλίας, και τα λέμε μέσα.
Aligator21 Οκτώβριος 10, 2005 #9 Οκτώβριος 10, 2005 Να προσέχετε τις φιλίες που κάνετε, μπορούν ανα πάσα στιγμή να σας την "πέσουν"
Myralis Οκτώβριος 10, 2005 #10 Οκτώβριος 10, 2005 Εχω λιωωωωωωωσει τις τελευταιες 4 μερες!!!!!!! Αρχική απάντηση από tigrakas όποιος θέλει ας κάνει συμπαγή σχέση μαζί μου στο nick tigrax ή tigrakas για να μπει στη συμμορία εννοείται με πάνω από 250 respect thanks εκανα αιτηση...!
Myralis Οκτώβριος 11, 2005 #11 Οκτώβριος 11, 2005 ετσι εισαι ρε tigrax?????? θα δεις τι θα παθεις, παιδια να μην κανει κανεις σχεςη μαζι του, προτεινω και ban απο το thelab μεχρι να τελοιωσει το παιχνιδι!!!!
cafe_demek Οκτώβριος 11, 2005 #12 Οκτώβριος 11, 2005 Ανάβουν τα αίματα θα έχουμε vedeta στο thelab Ακόμα να μου έρθει το mail για την εγράφη :...:
Myralis Οκτώβριος 11, 2005 #13 Οκτώβριος 11, 2005 Ζήτα να σου στείλουν τον κωδικό στο mail σου σαν να τον εχεις ξεχάσει, και σε εμλενα έτσι έγινε :P:P
leontas Οκτώβριος 14, 2005 #14 Οκτώβριος 14, 2005 χμμμ, εγω λιγα που διαβασα στο site ψιλοβαρετό μου ακούγεται........
tigrakas Οκτώβριος 14, 2005 #15 Οκτώβριος 14, 2005 @tsunami και όλους τους ενδιαφερόμενους λόγω κολλήματος με το παιχνιδάκι όπως ίσως διαπιστώσατε έχω αμελήσει λιγάκι το λάμπη μας (συγχώρεσέ με ύψιστε :flower: ) και δεν παρατήρησα τις προσκλήσεις σας και σόρρυ αν επιτέθηκαν σε κανέναν. Όποιος πάντως θέλει να μπει στη συμμορία μας ακόμη ας μου στείλει πρώτα ένα μήνυμα λέγοντας μου ότι είναι από το φόρουμ και έπειτα ας κάνει αίτηση για συμπαγή σχέση και εγώ θα μεριμνήσω. Η συμμορία ονομάζεται Ta_Magakia
tigrakas Οκτώβριος 14, 2005 #17 Οκτώβριος 14, 2005 @RootX :OT: Πολύ μ'αρέσει το avatar σου Η συμπαγής σχέση όταν δημιουργείται ανάμεσα σε δύο χρήστες δίνει τη δυνατότητα στον έναν να καλέσει τον άλλο σε συμμορία ή αντίθετα να του επιτεθεί.
tigrakas Οκτώβριος 14, 2005 #18 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis ετσι εισαι ρε tigrax?????? θα δεις τι θα παθεις, παιδια να μην κανει κανεις σχεςη μαζι του, προτεινω και ban απο το thelab μεχρι να τελοιωσει το παιχνιδι!!!! Τώρα το είδα το ποστ σου! Πες μου το nick σου στο παιχνίδι να σου ξηγηθώ καταλλήλώς αυθάδη! :P :P :P edit: Ο Χρήστης Myralis προσκαλέστηκε Ο Χρήστης Verzevoul προσκαλέστηκε
RootX Οκτώβριος 14, 2005 #19 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από tigrakas @RootX :OT: Πολύ μ'αρέσει το avatar σου Η συμπαγής σχέση όταν δημιουργείται ανάμεσα σε δύο χρήστες δίνει τη δυνατότητα στον έναν να καλέσει τον άλλο σε συμμορία ή αντίθετα να του επιτεθεί. Τα εύσημα στον Zarra για το Avatar Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, είχα αρχίσει να σκέφτομαι τα χειρότερα
tigrakas Οκτώβριος 14, 2005 #20 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootXΕυχαριστώ για την διευκρίνηση, είχα αρχίσει να σκέφτομαι τα χειρότερα Πονηρό μυαλό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.