Jump to content

Χε χε! Πότε με το καλό στην ελλάδα?

jogi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χτές κατάφερα να δουλέψω την σύνδεση του πανεπιστημίου στην αγγλία (lancaser univercity)... Κοιτάχτε screenshot και πείτε μου πότε με το καλό θα έρθει στην ελλάδα με 100 ευρω για έναν χρόνο??

post-851-1416072232,4828_thumb.jpg

Λιγο λες αν σκεφτεις πως για να γινει αυτο θα πρεπει ο πΟΤΕ να ριξει κεφαλαιο σε εξοπλισμο τον οποιο εχει ηδη δηλωση πως τον εχει....... οποτε ολα θα ειναι δικαιολογιες μεχρι να το υλοποιησουν. Σε κανα 4αρη χρονια και βλεπουμε.

τώρα τώρα που φέρνει η Vivodi το DSL 2 looooooooooooooooooool

αχχααχαχαχαχ

(καλά ντε μην βαράτε!!!!!!! μια πλάκα έκανα)

μαλλον τα πανεπιστημια,παντως οι ταχυτητες αυτες ειναι λιγο εξωπραγματικες(για τα ελληνικα δεδομενα (του home user) )

:jump: :jump: :jump: :jump: αυτη ειναι ταχυτητα... εγω παντως εχω μια διαισθηση οτι θα δουμε κατι τετοιο στην ελλαδα σε καμια 5-6 χρονια και βαλε..

Ρε παίδες οι εταιρείες δεν έχουν γευτεί ακόμα οι ίδιες τέτοιο επίπεδο internet εμείς θα γευτούμε

Αρχική απάντηση από helloween

Ρε παίδες οι εταιρείες δεν έχουν γευτεί ακόμα οι ίδιες τέτοιο επίπεδο internet εμείς θα γευτούμε

Οι εταιρείες έχουν ISDN από τον ΟΤΕ.. τί να το κάνουν το δι εσελ πως το λενε..??

Αρχική απάντηση από oktech

Οι εταιρείες έχουν ISDN από τον ΟΤΕ.. τί να το κάνουν το δι εσελ πως το λενε..??

:hehe: :hehe: :rofl: :rofl:

Θα ερθει στην Ελλαδα οταν μια συνδεση PSTN κατεβασει τα windows xp+sp2+adobe photoshop+linux+ολα τα τραγουδια των beatles:rofl: :rofl: :rofl:

Η σ΄θνδεση είναι μόνο για πανεπιστήμιο. Για ιδιώτες οι τιμές είνα πιο ανεβασμένες αλλά και πάλι μιλάμε για 8mbit με 50 ευρώ τελική τον μήνα... Αχ αθάνατη ελλάδα!

οσο οι πατεραδες μας ψηφιζουνε με σκοπο το προσωπικο κερδος και το βολεμα στις εκλογες και μπαινουνε εγκεφαλικα αναπηροι σε θεσεις κλειδια στο δημοσιο , τοτε ΠΟΤΕ. Δε φταιει ο ΟΤΕ μονο , ειμαστε ολοι συνενοχοι στη κατρακυλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.