Jump to content

usr 9106 και δίκτυο

hurin

Recommended Posts

Δεν άντεχα να περιμένω το φοιτητικό , δεν υποφέρεται η pstn , είπα να βάλω dsl . Παραγγέλνω το usr 9106 καθώς είχε πολύ καλές κριτικές αλλά ήταν και wireless .

Έρχεται το μόντεμ και δεν βλέπω τρόπο σύνδεσης με υπολογιστή , πέρα από κάρτα δικτύου που δυστυχώς δεν διαθέτω . Δεν ξέρω από δίκτυα και ερωτώ :

Μόνο με κάρτα δικτύου συνδέεται ??? Ποιά φθηνή και απροβλημάτιστη μου προτείνετε ?

Γιατί το λένε wireless ? Ενσύρματα δεν συνδέεται με την πρίζα τηλεφώνου και τον υπολογιστή ?

απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου η μητρικη σου ειναι σχετικα παλια.

με την πριζα ναι ενσυρματα.ασυρματες μπριζες δεν εχουν ερθει στην ελλαδα ακομα(πλακα κανω)

με τον υπολογιστη ειτε ενσυρματα με utp straight καλωδιο ειτε ασυρματα εαν η μητρικη σου διαθετει τετοια δυνατοτητα.στην δικη σου περιπτωση μονο ενσυρματα.

wireless το λενε γιατι διαθετει ΚΑΙ ασυρματη συνδεση με τον υπολογιστη......το αλλο μοντελο 9105 συνδεεται μονο ενσυρματα.

πιο φθηνη και απροβληματιστη λυση ειναι να αγορασεις μια καρτουλα δικτυου με καμια 15αρια 20ευρω.και αλλα 2-3ευρω για ενα μετρο utp straight καλωδιο.

Επομένως ακόμα και κάρτα δικτύου να αγοράσω , πάλι με καλώδιο θα συνδεθεί .

Θα τηλεφωνήσω αύριο στο msystems για να το αλλάξω με το 9105 .

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση :)

εαν η διαφορα τιμης ειναι μικρη και δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα θα σου προτεινα να κρατησεις το 9106.ειναι μεγαλο βολεμα εαν παρεις κανα λαπτοπ και θες να εχεις νετ σε ολο το σπιτι παρεα με το λαπτοπακι.επισης μπορει να θελει να ερθει ενας φιλος με λαπτοπ.

φασαρια δεν θα ειναι να βρεις καλωδια/ κουμπωνε/ξεκουμπωνε?

Ας μην είχα βάλει στο μάτι τον διπύρηνο και θα είχα κάνει το σπίτι ίντερνετ καφέ με 3 pc . Δεν είμαι για έξοδα , ο bartonάκος άρχισε να δείχνει γερασμένος .

Να δούμε τι θα μου πούνε από το κατάστημα . Βέβαια , μόνο η εξωτερική ζελατίνα ανοίχτηκε , τα άλλα είναι απείραχτα .

αν ανοιχτηκε η ζελατινα δυσκολα τα πραγματα.τα περισσοτερα καταστηματα δεν δεχονται την αλλαγη.θα σου πουνε ας μην το ανοιγατε κυριε μου και ας μας ρωταγατε τι αλλο θα χρειαστειτε για να το χρησιμοποιησετε.

παντως εκτος απο λιγο χρονο δεν εχεις να χασεις κατι αλλο.το μοντεμακι γνωμη μου ειναι να το κρατησεις.........μπορει να μετανιωσεις σε λιγους μηνες που δεν εχεις ασυρματο δικτυο σπιτι σου.επισης σκεψου και το εξης.το ασυρματο θα αντεξει περισσοτερο καιρο απο ενα που θα ειχε μονο ενσυρματο δικτυο και στην χρηση και στην αξια μεταπωλησης.

Αρχική απάντηση από hurin [Σήμερα, στις 21:35]

Χλωμή η αλλαγη ε? Δεν πειράζει , ας βάλουμε και κάρτα δικτύου .

Κάποια πρόταση ?

Και εγώ συμφωνώ ότι δεν πρέπει να το αλλάξεις...Αλλωστε η διαφορά νομίζω είναι γύρω στα 30 ευρώ.. Για κάρτα δικτύου δες καμία φτηνή απο το Πλαίσιο. πχ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=40&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=108782&Merchant_Id=1&sts_cid=3

• 3 weeks later...

εαν θες απλα να φτιαξεις λαν για να παιζεις παιχνιδια με καποιο φιλο και τα 100 θα σε καλυψουν απολυτα.

εαν θελεις να κανεις ομως πιο σοβαρες δουλειες....π.χ. συνεχεις μεταφορες μεγαλων αρχειων καλυτερα να τα συνδεσεις με ενα 1000αρη χαμπ το οποιο ομως κοστιζει καπως παραπανω......βαζεις και το ρουτερακι στην 2η θυρα δικτυου και εισαι κυριλε

δατς λαηφ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.