Jump to content

Καλύτερη VGA SLI...

BanOr

Recommended Posts

Καλησπέρα.Τι γίνεται??

Λοιπόν θέλω να μου προτείνεται την καλύτερη SLI καρτα γραφικών αλλα να είναι σε προσίτη τιμή...Έχω το νέο PC αλλα δεν εχει καρτα γραφικών..

Πείτε μου την γνώμη σας.

εαν κοιταξεις σε μεταχειρισμενες μεσα απο το φορουμ ισως να βρεις μερικες 6800gt νομιζω στα 250ευρω πουλαγε καποιος.

στα 200 πουλαω εγω την δικια μου

http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326945

γενικα ειναι δυσκολη περιοδο για καρτες γραφικων καθως οπου να ναι σκανε οι νεες ΑΤΙ και λογικα θα πεσουν οι τιμες αλλα και θα ξεκινησουν νεα μοντελα.

μεχρι τα 240ευρω που λες κοιτα για μεταχειρισμενα μεσα απο το φορουμ καλυτερα.τα περισσοτερα παιδια ξερουν τι πουλανε και το εχουν σε αριστη κατασταση

(ρε μην πετατε τοματες....δεν λεω μονο για μενα):hehe:

Αρχική απάντηση από BanOr [Σήμερα, στις 21:31]

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516726

auti i karta kserete an einai sli???

μην ξεχνας οτι γραφουμε μονο ελληνικα στο δελαμπ.η καρτα οχι δεν ειναι SLI.......το SLI ειναι προτυπο μονο για Nvidia καρτες γραφικων και ΟΧΙ για ΑΤΙ Radeon.η ΑΤΙ εχει βγαλει το αντιστοιχο του SLI και το ονομαζει Crossfire.

εαν θες SLI κοιτας ΜΟΝΟ για 6800 καρτες στην κατηγορια τιμης που εθεσες:cool:

@ΒΑΝορ εχεις πμ.:mobile:

Αρχική απάντηση από greekfragma

μην ξεχνας οτι γραφουμε μονο ελληνικα στο δελαμπ.η καρτα οχι δεν ειναι SLI.......το SLI ειναι προτυπο μονο για Nvidia καρτες γραφικων και ΟΧΙ για ΑΤΙ Radeon.η ΑΤΙ εχει βγαλει το αντιστοιχο του SLI και το ονομαζει Crossfire.

εαν θες SLI κοιτας ΜΟΝΟ για 6800 καρτες στην κατηγορια τιμης που εθεσες:cool:

@ΒΑΝορ εχεις πμ.:mobile:

τι ειν τούτος ρε παιδιά!

του την λέει πρώτα και μετά του στέλνει pm για να του πουλήσει την #$#%$κάρτα του!

έλεος ρε Φραγμοφονιά!

:p

spc πρώτα είχε αυτος pm...

Gf το είδα.

Λοιπόν θα ρίξω άλλον έναν έλεγχο..περιμένω και άλλες προτάσεις(αν υπάρχουν)

Επείδη δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τον χώρο vga την MSI 6800GT μπορώ να την σκέφτομαι ή οχι??

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:36]

τι ειν τούτος ρε παιδιά!

του την λέει πρώτα και μετά του στέλνει pm για να του πουλήσει την #$#%$κάρτα του!

έλεος ρε Φραγμοφονιά!

:p

Αρχική απάντηση από BanOr [Σήμερα, στις 21:40]

spc πρώτα είχε αυτος pm...

Gf το είδα.

Λοιπόν θα ρίξω άλλον έναν έλεγχο..περιμένω και άλλες προτάσεις(αν υπάρχουν)

Επείδη δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τον χώρο vga την MSI 6800GT μπορώ να την σκέφτομαι ή οχι??

ταπαααααααα εσπισακοοοο:magic:

για την 6800GT σαφως και μπορεις να την σκεφτεσαι.εαν την βρεις μεχρι 240ευρω να την παρεις.μονο μεταχειρισμενη βεβαια σε τετοια τιμη.καινουρια ουτε να σου περναει απο την ακρη του μυαλου σου.

Updated.

Καλό είναι για να μπορεί η κάρτα να αποδώσει τα μέγιστα.

Αρχική απάντηση από spc

ανάλογα την κάρτα

άλλες ναι (πχ 6800GT) άλλα όχι (πχ 6600GT)

και αυτό :T:

από 6800 και πάνω οι 6600 δεν παίρνουν ξεχωριστή τροφοδοσία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.