Jump to content

Επεξεργαστες και οι επιδοσεις τους. (AMD-INTEL)

pavlaras1

AMD - INTEL ? ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟ  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το βασικο διλημμα που εχουν λιγο πολυ ολοι πρωτου αγορασουν εναν καινουργιο υπολογιστη ειναι τι επεξεργαστη να επιλεξουν και γιατι.

Παντα κανω αυτην την ερωτηση στον εαυτο μου και παντα καθε φορα περνω διαφορετικη απαντηση.

Ο λογος ειναι οτι η τεχνολογια αλλαζει καθε μερα οπως και οι απαιτησεις μας.

Τωρα θελω να μου πειτε ποιος επεξεργαστεις ειναι ο καλυτερος για εσας και για ποιον λογο.

Περιμενω της αποψεις σας και της σκεψεις σας.

:)

post-2489-1416072232,2185_thumb.jpg

ATHLON 64 X2.... Καμια δικαιολογια το γιατι και πως. Μ@μ@νε αυτοι οι επεξεργαστες:worship: :worship: :worship: :clap:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:18]

η φωτογραφια της vga go7800gtx τι σχεση εχει με τους επεξεργαστες?

Ειναι ο μοναδικος επεξεργαστης γραφικων προς στιγμην που εχω κατασταλαξη σε αυτον και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο καλυτερος στην κατηγορια του.

:)

^^

Word !

Aλλα ειμαι σιγουρος οτι το thread σε 3 μερες θα εχει 12 σελιδες, θα κλειδωθει, 4-5 χρηστες θα φανε ban, κτλπ..

ΟΠΟΤΕ----> Παρε ενα PSP να βρεισ την υγεια σου !

:D:D:D:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

^^

Word !

Aλλα ειμαι σιγουρος οτι το thread σε 3 μερες θα εχει 12 σελιδες, θα κλειδωθει, 4-5 χρηστες θα φανε ban, κτλπ..

ΟΠΟΤΕ----> Παρε ενα PSP να βρεισ την υγεια σου !

:D:D:D:

Οπότε να προλάβουμε να φάμε πριν πέσει το ban :hehe:

Φίλε, άστο καλύτερα... Από τα 3000 μέλη του forum οι 1500 θα πουν AMD και οι άλλοι 1500 Intel. Το θέμα δεν είναι ποιός επεξεργαστής είναι καλύτερος. Οι διαφορές μεταξύ επεξεργαστών αντίστοιχης οικονομικής κατηγορίας είναι σπάνια αντιληπτές κατά τη γνώμη μου σε καθημερινή βάση. Τα νούμερα είναι μόνο για τα benchs και για να πιάνουν λεφτά οι εταιρίες. Επίσης καμία εταιρία δεν είναι καλύτερη σε όλα τα προϊόντα της απο μια άλλη. Μπορεί πχ (λέω τώρα) να είναι καλύτεροι οι τάδε της intel από τους τάδε της amd στην τάδε κατηγορία ενώ σε άλλη κατηγορία να ισχύει το αντίστροφο. Το θέμα είναι τι σε συμφέρει εσένα πιο πολύ και τι σε βολεύει περισσότερο. Προσωπικά 2 μηχανήματα έχω στήσει από την αρχή και είναι και τα δυο σε Intel. Γιατί; Γιατί απλούστατα αυτοί μου αρέσανε τότε και επίσης δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με chipsets για AMD και μου είναι πιο δύσκολο να ξέρω τι στήνω. ’λλοι το αντίθετο. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάρω AMD όπως και πολλές φορές έχω ξαναγυρίσει στο Intel. Εϊναι τι θα σου κάτσει τη συγκεκριμένη περίοδο.

Απάντηση στο ερώτημά σου? Κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου και η τσέπη σου... ;)

Αααα ξέχασα....

Intel επειδή είναι Μπλέ

Όχι AMD γιατί είναι Πράσινη....όπως και ο Παναθηναϊκός δηλαδή

When multiple applications are running, the clear conclusion is that the Intel Pentium 840 Extreme Edition is superior to the AMD Athlon 64 X2 4800+. This result attained by Intel's dual-core processor is particularly attributable to hyperthreading (HT) - the division of the two cores into four virtual CPU units. This was underscored by the fact that when the HT function was turned off, the tables turned and the AMD Athlon 64 X2 4800+ surpassed its rival. Here, it is impossible to speak in terms of percentages, precisely because of the different load distributions.

We got a different picture, however, when we ran single applications on each system. Here, the AMD system performed distinctly better (by just about 30% on average) compared to the Intel system.

Thus, when making a purchasing decision, the question to ask is whether or not multiple applications will be running simultaneously. If the answer is yes, then the Intel Pentium 840 EE is your first choice. Otherwise, the AMD Athlon 64 X2 4800+ will give you much better performance for single applications.

Παίδες, μην το ψάχνετε το θέμα. Είναι σα να λέμε ποιά είναι καλύτερη ομάδα, ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟ... Μόνο σε flame μπορεί να καταλήξουμε... :)

pavlaras1 σχετικα με το τελευταιο σου ποστ ενα εχω να πω........

ποτε μην τρως αμεσως οτι σου πετανε στο πιατο σου πριν το δεις καλυτερα.......

Αν και έχω τον AMD Athlon2500+@3200+ απλό 32bitο, θα ακολουθήσω το συμπέρασμα του TomsHardware.com, AMD για σταθερότητα, οικονομία, παιχνίδι και "παιχνίδι". Την ταχύτητα δεν την πολυκαταλαβαίνω για να πω την αλήθεια, δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία βέβαια, αλλά με τίποτα δεν ανέχομαι να βάζουν στα supermarket pc's, αυτά τα έτοιμα των πολυαλησίδων για τους αδαείς μόνο intel. Έλεος δηλαδή. Σαν να λέμε να φορτώνουν μόνο τα windows σαν 1ο λειτουργικό. Δεν ανέχομαι την βουτηροποίηση των μαζών.

Τώρα....αυτό το τελευταίο καλό δεν ακούγεται. :p

παρολο ιντελακιας ψιφιζω amd DC ο ατιμος μαμαει και δερνει πραγματικα!!!!!!!

στην δουλια εστισα εναν τετιο και παει σφερα το ριμαδι

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Γιατι να φανε 4-5 χρηστες ban???Χουντα εχουνε εδω μεσα??

Δεν μπορει να πει καποιος αυτο που πιστευει???

:...:

Αρχική απάντηση από krisiun82 [Σήμερα, στις 23:14]

Γιατι να φανε 4-5 χρηστες ban???Χουντα εχουνε εδω μεσα??

Δεν μπορει να πει καποιος αυτο που πιστευει???

:...:

φυσικα και οχι αλλα αμα δεν κατσετε φρονιμα θα βγουν τα μαστιγια:whip:

προσωπικα το δελαμπ μου δινει την αισθηση οτι ωριμασε σε αυτα τα θεματα και δεν προκειται να υπαρξουν ΒΑΝ για το αν ο ιντελ ειναι καλυτερος ή ο ΑΜΔ...............πανε οι παλιες καλες εποχες θα πει ο DarkSaga......:hehe:

σαφως και ολοι ειναι ελευθεροι να πουν την γνωμη τους.το flame και τα ΒΑΝ ξεκινανε και ερχονται οταν καποιος λεει κατι χωρις να το στηριζει με επιχειρηματα.

εξ αλλου το θεμα πλεον ειναι τετριμμενο και οι περισσοτεροι συνειδητοποιησαν οτι δεν αξιζει να μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες για 2 κομματια με διαφορετικο πυριτιο.(τουλαχιστον εγω αυτη την αισθηση εχω) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.