alexandros_13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 εχω προβλημα με το παραπανω επεξεργαστη μου εσπασε ενα απο τα pin που εχει απο κατω μου ζωζεται η πεταμα;;
mech5107 Δεκέμβριος 6, 2008 #2 Δεκέμβριος 6, 2008 Σώζεται...Κόψε από ένα καλώδιο ένα συρματάκι ίσα να εξέχει από το socket και να κάνει επαφή, βάλτο στην σωστή θέση-τρύπα και μετά βάλε τον 5200 και κλείδωσέ τον...Λογικά θα παίξει, αλλιώς βγάλτον και ξαναβάλε ενα νεο λιγο πιο μακρύ ή λίγο πιο κοντό ανάλογα...
alexandros_13 Δεκέμβριος 6, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 6, 2008 οταν λες καλωδιο;;πχ καλωδιο ηχου;;;πρεπει να το προσαρμοσω και στο υψος και στο παχος;;
mech5107 Δεκέμβριος 6, 2008 #4 Δεκέμβριος 6, 2008 Εγώ βάζω από τροφοδοτικό...Όχι ολόκληρο κομμάτι, μόνο ένα από τα συρματάκια που έχει μέσα το καλώδιο και μάλιστα κοντό, λίγο πιο μεγάλο από το pinακι σε μήκος.
GeorgeVasil Δεκέμβριος 7, 2008 #9 Δεκέμβριος 7, 2008 ετσι υπαρχουν απωλειες?Ανάλογα το πινάκι.Αν ήταν γείωση αυτό που κόπηκε το cpu θα δουλεύει ΟΚ.Αν παλι ηταν ''ζωτικής'' σημασίας, ένα κομμάτι καλώδιο ή καρφίτσα μπορεί να το αντικαταστήσει χωρίς πρόβλημα.Επισης μπορει να παει σε καλο ηλεκτρονικο (που να εχει εξοπλισμο) και να του κολλησει αλλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.