Jump to content

Η Α-Ψ-Ο-Γ-Η Creative Labs

Wizard!

Recommended Posts

Παραθέτω παρακάτω το κείμενο από ένα φίλο αυτούσιο (εκτός από μερικές "κακές" λεξούλες...) για ένα περιστατικό που είχε με την Creative Labs:

Nα γράψω μια ευχαριστία στην Creative Labs . Δεν το χω ξαναδεί αυτό, και δεν πρόκειται,πιστεύω.

Έχω τα ηχεία Creative Inspire 6700 (το 6.1 σύστημά της) . Το σύστημα είναι εκτός εγγύησης εδώ και πάνω απο ένα χρόνο. Τον Ιούλιο κάηκε το subwoofer (που ταυτόχρονα είναι και ο ενισχυτής του συστήματος). Οπότε λέω, κλάφτα ******. Τους στέλνω ένα mail -α στην αρχή νομιζα οτι είχε καεί το μικρό ποτενσιόμετρο που είχε ξεχωριστά για να ανάβει το σύστημα- μπας και μου στείλουν άλλο. Τους λέω οτι είναι εκτός εγγύησης, στα @@ τους, μου στέλνουν άλλο, δωρεάν.

Λεω οκ αυτό φτηνιάρικο είναι σιγά. Αλλά @@, τελικά είχε καεί το sub. Εκεί απελπίστηκα, σιγά μην στείλουν το sub. Και όμως, μετά απο συννενόηση, τα παιδιά μου στείλαν το subwoofer χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Εκτός εγγύησης, και τσαμπέ αντικατάσταση του ακριβότερου τμήματος του συστήματος.

Εγώ μόνο μπράβο έχω να πω στην Creative, και οτι απο δω και ο,τι μπορώ να παίνρω creative, θα το παίρνω (καλά τι λέω έτσι και αλλιώς και η κάρτα ήχου, και η κάρτα γραφικών creative ειναι αλλά τεσπα.. λέμε τώρα) Και πάλι χίλια μπράβο στην Creative για την Α-Ψ-Ο-Γ-Η εξυπηρέτηση.

Κι από εμένα ένα μπράβο, και μακάρι να ήταν όλοι έτσι. :clap:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Ανάλογο περιστατικό: Είχα τα megaworks 510D 5.1 και βγήκε από πέρσι στο site της Creative ανακοίνωση για πιθανότητα βλάβης στην τροφοδοσία ορισμένων σειρών, τις οποίες καλούσαν προς απόσυρση: Έδιναν πίσω τα χρήματά σου (όσα είχες δώσει όταν τα χες αγοράσει) Η σου έστελναν τα 550THX μαζί με ένα MP3 αξίας 70γιούρο.

Επικοινώνησα μαζί τους και μου έστειλαν μέσα σε 3 μέρες το καινούριο σύστημα, και κράτησα και τα ηχεία από το παλιό που σημειωτέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το νέο. Το μόνο που έκανα ήταν να τους στείλω το sub, φυσικά με δική τους χρέωση, το οποίο και παραλήφθηκε από το ΣΠΙΤΙ μου.

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 14:03]

Εντυπωσιακό! Τα 6700 έχω και εγώ και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το μετασχηματιστή του ρεύματος, μήπως να τον στείλω...;

Και το ρωτάς... :hehe: :hehe: :p

Πραγματικά αξίζουν συγζαρητήρια στην Creative.

Και μένα μου αλλάξανε κατευθείαν τα 5700 που είχαν πρόβλημα μετα απο 6 μήνες(εντος εγγύησης) με 5900 παρόλο που είχα πετάξει την συσκευασια των πρώτων (τους τα στειλα σε σακούλα:D) :T: :clap:

σιγά σιγά οι μεγάλες εταιρίες ασχολούνται σοβαρότερα με το θέμα service:D

όταν έχουν τέτοια αντιμετώπιση προς τον πελάτη, μόνο θετικά σχόλια μπορούν να γίνουν:)

φιλε μου που εστειλες μαιλ ???? στη creative europe ή της ελλαδας ????

γιατι εμενα μετα απο 1,5 χρονο μου χαλασε το ποντεσιομετρο της εντασης και αυξομειωνει οποτε θελει εχω χασει την αποδειξη εχω ομως το κουτι με τα serial number ολα κομπλε απο το κατστημα που το πηρα μιλησε με QUEST και τα ατομα λεει δεν τα αλλαζουν γιατι δεν εχω την αποδειξη αγορας .

πες μου για να στειλω και γω κανα μαιλ.

Αρχική απάντηση από Wizard! [07-10-2005 11:09]

Thanos21> Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για Creative EUROPE ;)

Ας μη μιλησουμε για Quest Group γιατί κοινώνησα φέτος...

Όντως είναι χάλια την πρώτη φορά πουχα πάρει τηλ. στην Infoquest δεν ήξεραν καν ότι είναι η αντιπροσωπεία της Creative. Τώρα που ξαναπαίρνω δεν γνώριζαν πόσο χρόνο εγγύηση έχει το Passport 80GB της Western Digital.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.