Jump to content

Εκτυπωτής με δυνατότητα εκτύπωσης σε CD/DVD...

DMylonas

Recommended Posts

Ψάχνω να βρώ έναν εκτυπωτή (σχετικά φτηνό, δηλαδή όχι πάνω από 150Ευρώ αν γίνετε) με δυνατότητα εκτύπωσης σε cd/dvd... Βρήκα τον παρακάτω σε καλή σχετικά τιμή... Έχετε κάτι καλύτερο υπόψιν σας?

http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=256803

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407198

Απλα για τα λεφτα του και τις δυνατοτητες του πολυ καλη τιμη...αν θες πιο φτηνα και δεν σε ενδιαφερουν τα μπιχλιμπιδια (wifi κλπ) παρε τον ip 4200

Εγω θα κοιταγα τον Canon ip5200, μπορει να ξεφευγει λιγο εως πολυ στην τιμη (αναλογα την τσεπη του καθενος) αλλα πιστευω οτι αξιζει! Εχω διαβασει ιδιαιτερα θετικα σχολια.....Για τον συγκεκριμενο δεν εχω αποψη δυστυχως.

Τα μελανια ειναι φτηνα εως παρα πολυ φτηνα ....εχει 5 διαφορετικα οποτε αλλαζεις οποιο τελιωνει και τιμες γυρω στα 10 ευρο το καθενα....σε σχεση με τον epson απο οικονομια ειναι μακραν καλυτερος πιστευω

Αρχική απάντηση από PGM

Εγω θα κοιταγα τον Canon ip5200, μπορει να ξεφευγει λιγο εως πολυ στην τιμη (αναλογα την τσεπη του καθενος) αλλα πιστευω οτι αξιζει! Εχω διαβασει ιδιαιτερα θετικα σχολια.....Για τον συγκεκριμενο δεν εχω αποψη δυστυχως.

Eγω παντως το μονο καλυτερο που βρηκα ειναι οτι ειναι λιγο οικονομικοτερος στη χρηση,σαν χαρακτηριστικα εχουν τα ιδια και ο ip5200 κανει 55 ευρω παραπανω.Δε νομιζω πως αξιζει εκτος και αν τυπωνεις καθε μερα

Γιατι δεν κοιτας για τον καινουριο canon ip 4200?τον πηρα πριν μερικες μερες και ενα εχω να σου πω,ειναι απλα κοριφαιος.Εχω εκτυπωσει τα "αντερα"μου απο φωτογραφιες και δεν λενε να τελιωσουν τα μελανια.Καλα,απο αναλυση,απλα δεν παιζεται.και με τιμη κατω απο 150

Και εγώ πήρα τον ip4200 και από ποιότητα ειδικά σε φωτογραφίες είναι κορυφή.Τον πήρα 127 ευρώ που νομίζω ότι είναι από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.Αν σε ενδιαφέρει να σου πώ από που pm.

ο 4200 και ο 5200 εχουν πλεον τις ιδιες ακριβως κεφαλες 1pl αρα και σε οικονομια ειναι πλεον ιδιοι. Απλα ο 5200 ειναι λιγο πιο γρηγορος αλλα για εμενα δεν εχει και τοσο τρομερη διαφορα. Αν τους βαλεις διπλα-διπλα στο συγκριτικο στο site της Canon οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες. Παντως παιδια ο R300 της Epson ειναι καλυτερος στις φωτογραφιες αλλα χανει πολυ σε ταχυτητα και εχει λιγο ποιο ακριβα μελανια. Γενικα παντως σαν best value εκτυπωτης inkjet ειναι κατα γενικη ομολογια ο 4200.

• 2 weeks later...

Λοιπόν, επειδή είμαι χρήστης ενός Canon Pixma 3000 εδώ και 1 χρόνο, προτείνω -εκ πειρας- ανεπιφύλακτα τους νέους Canon (ο ip4200 αντικαθιστά ουσιαστικά τους Pixma 3000 & 4000).

Η ποιότητα εκτύπωσης τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε dvd/cd είναι απλά απίστευτη. Το κόστος καλό (για γνήσια canon, που είναι και τα μονα που εχω χρησιμοποιήσει υπολόγισε 10x3 ευρω για τα 3 εγχρωμα και 11,5 ευρω για το -μεγαλύτερης ποσότητας- μαύρο).

Τυπώνω πάντα σε χαρτί photo 10x15 Canon. Και λάβε υπόψη σου οτι για την ποιοτητα εκτύπωσης επάνω σε dvd/cd παίζει ρόλο και σε τι τυπώνεις. Εγώ τυπώνω πάντα επάνω σε printable (και οχι σε ετικετες - γιατι αλλωστε να αγοραζα pronter που τυπωνει απευθείας σε dvd/cd?) και κατα προτίμηση verbatim printable cd/dvds.

Καλή αγορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.