Jump to content

ADSL ενεργό οτενετ κιτ οχι

DarkSaga

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενεργοποιήθηκε η γραμμή ADSL τελικά!!!!!!!

έχω την σύνδεση της HOL σεταρισμένη στο ΝΕΤΜΟD

δεν θυμάμαι το password καλός *******? ε?

με τα συνθηματικά γενικά δε τα πάω καλά.....

έστω οτι το βρήσκω κάπου γραμμένο πως μπορώ να μπώ με το sagem κάνοντας χρήση της HOL DSL????

πως το σετάρω? θέλει τηλέφωνο δηλώνω κάτι άλλο?

υπάρχει κάποιος οδηγός?

Κοιτα στο www.adlsgr.com

Για το password μπες στην σελιδα της HOL ...νομιζω οτι υπαρχει option για passoword recovery(στο στελνει στο email σου) ή στην τελικη παρε τηλ και ρωτα πως μπορεις να το ανακτησεις...

Για να μπεις μετα με το sagem απλα κανε ρυθμισεις για HOL (φανταζομαι οτι μπορει να εχει ηδη για otenet...απλα κανε αλλο profile ...αν το υποστηριζει) στο ως ανω site νομιζω οτι εχει οδηγο για το sagem

Αρχική απάντηση από DarkSaga

μαμημενη οτενετ μου καναν τους κινεζους δεν μας ενημέρωσε ο οτε κλπ

Τι εννοεις σου εκαναν του κινεζους?

Για να καταλαβω κατι η γραμμη adsl ηταν ενεργοποιημενη ΠΡΙΝ παρεις το kit ή η ενεργοποιηση εγινε μεσω αυτου?

Αν ναι τοτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ παιζει και να μην μπορεις να βαλεις αλλο Isp ας μας πει καποιος που ξερει στα σιγουρα.

Να ξερεις παντως οτι σε περιπτωση που θες να αλλαξεις isp αφου ληξει το kit ΠΡΕΠΕΙ να ξαναενεργοποιησεις την γραμμη dsl ...ειναι μια λεπτομερεια που δεν την λενε και ισχυει για την συντριπτικη πλειοψηφια των πακετων που κυκλοφορουν ...αν οχι για ολα...

το μετα δε με νοιάζει σήμερα έλεγα να μπω με DSL HOL αυριο το κόβω να μου δίνουν πας απο οτενετ

ενεργοποιηθηκε μέσω on dsl kit

εντύπωση μου κάνει που πετάει κάτι για dial tone οταν στήνω την σύνδεση της hol με το ADSL modem

Αρχική απάντηση από DarkSaga

το μετα δε με νοιάζει σήμερα έλεγα να μπω με DSL HOL αυριο το κόβω να μου δίνουν πας απο οτενετ

ενεργοποιηθηκε μέσω on dsl kit

εντύπωση μου κάνει που πετάει κάτι για dial tone οταν στήνω την σύνδεση της hol με το ADSL modem

μηπως πρεπι να απενεργοποιησεις το wait for dial tone απο τα properties...(αν εχει κατι τετοιο ...τα 56k modems το εχουν)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.