Jump to content

Agp συμβατοτητα

ison

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απο ενα φιλο πηρα ενα συστηματακι με p3 733 και μια tnt2 (κουτσουρεμενη οχι την κανονικη...δεν θυμαμαι πως λεγετε...κατι σαν mx) και θελω να το κανω dl box ...

Απο οτι θυμαμαι τα volts στην θυρα agp απο καποια στιγμη και μετα άλλαξαν οποτε δεν κανουν οι πιο προσφατες agp σε παλια συστηματα..

Πηρα και μια geforce 2 mx 440 απο ενα φιλο (υποτιθεται χαλασμενη αλλα θα δειξει)

και θελω να βαλω αυτη για vga..

Εδω--->http://www.qdigrp.com/qdisite/eng/products/advance9.htm ειναι η mobo του συστηματος

Ξερει κανεις να μου πει πως θα καταλαβω αν υποστηριζετε η vga απο την συσκεκριμενη mobo...

Επισης επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι geforce 2 αν ειναι μεγαλυτερο μοντελο θα εχω προβλημα...μεχρι ποια σειρα υποστηριζει...

Ευχαριστω για οποια βοηθεια

Η GeForce2 είναι AGP 4x, ή κάνω λάθος???

Αν είναι έτσι, τότε θα δουλεύει κανονικά γιατί οι περισσότερες κάρτες που είχαν AGP 4x είχαν backward υποστήριξη για 2x. Ακόμα και GeForce4 να είναι (αλλά με AGP 4x, όχι 8x) θα δουλεύει σε 2x, ίσως με κάποια μικρή μείωση επιδόσεων αλλά στη χρήση που θα κάνεις εσύ δεν θα έχει καμία διαφορά.

Είναι GeForce 4 MX440 σε AGP8x.Όταν είχα για δεύτερο έναν Ρ3 στα 850 δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα μόλις έβαλα μια παρόμια 128άρα και ας έλεγε η μητρική οτι είναι 2x.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.