Jump to content

Όχι πια πόροι!;!;

surprise

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ένα παλιό σύστημα win98 slot pentium ii 350 με 440bx μητρική της qdi την brillian x s1 192Mb μνήμη sdram στα 100, geforce 4mx agp, μια κάρτα ήχου isa ess 1868 και πρόσφατα έβαλα ένα pci usb controller δηλαδή πρόσθεσα μια κάρτα pci με 4 εξόδους usb 2.0 για να έχω δυνατότητα επέκτασης μέσω usb. Κι εκεί αρχίζει το δράμα. Μου βγάζει ότι δεν έχει πόρους (?) αν κατάλαβα σωστά IRQ's (?) και δεν "βλέπει" πια την κάρτα ήχου αλλά νομίζω και κάποιες από τις 4 νέες εξόδους USB! Τι να κάνω; Αν έβαζα win XP (που δεν θέλω) θα διορθωνόταν το πρόβλημα; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να λειτουργούν όλα σωστά; :cry:

Βασικά λέει πως δεν υπάρχουν άλλα ελεύθερα IRQs υποθέτω πως αυτά έχουν να κάνουν με τους πόρους του συστήματος. Αν έγραψα κάτι λάθος συγχωρείστε με δεν ξέρω πολλά. Ευχαριστώ

Αν βάλεις XP θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αναφέρεις αλλά δεν θα έχεις υπολογιστή! Δεν θα μπορεί να κάνει boot το σύστημα. δεν μπορώ να καταλάρω για ποιό λόγο έβαλες usb 2 σε αυτό το σύστημα. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την usb2. Αν χρειάζεσαι πιό πολλές θύρες μπορούσες να βάλεις ένα μικρό hub (7-8euro) δεν θα χες πρόβλημα συμβατότητας μιας κ περί αυτού πρόκειται. :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.