xaxa1982 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2005 Μια ερώτηση ρε παιδιά!Ξέρει κανείς κάθε πότε γίνεται update στο Antivirus αυτό?Είδα στο site της Mcafee ότι έχει ως καινούριο χαρακτηριστικό του προϊόντος της,την καθημερινή ανανέωση της βάσης ιών.Εμένα όμως το πρόγραμμά,έχει να κάνει update από τις 28/9/2005.Το ωραίο είναι ότι ακόμα και με manual update,βγάζει μήνυμα ότι έχω κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις.Τελικά τι γίνεται?Εβδομαδιαία ενημέρωση γίνεται ή ημερίσια?Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό?Για βοηθήστε ρε παίδες,γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ!Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Εδώ και αρκετούς μήνες η McAffee βγάζει dat κάθε μέρα! Της τάξεως των 6.5Mb περίπου....πακέτο τρελλό δηλαδή.Γιαυτό και πήρε επίσης τρελλό πόδι απο τα pc του σπιτιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Οκτώβριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Γι' αυτο nod32:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.