Gavrilos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2005 Πριν αναφέρω οτιδήποτε θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τιςς απαντήσεις στο Topic.Μπαίνοντας στο θέμα θα ήθελα να αναφέρω ότι πρόσφατα αγόρασα την DFI Lanparty SLI DR,την XFX 7800 GTX 2x512 corsair xms ddr 400 2.5 3 3 6.Εχω τον AMD 3500+ Newcastle και τον δουλεύω στα 2530.Υστερα από πλήρες φόρτο εργασίας η cpu εχει 35 βαθμους κελσίου αλλά το chipset 50+ και η mobo το ίδιο.Υπ όψη ότι το συστημα ψύξης του επεξεργαστή έχει αλλάξει.Το ερώτημα λοιπόν.Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες του Northbridge ή επικίνδυνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Καλως ηρθες στο Thelab φιλε μου....... O τιτλος δεν ειναι λιγο 'ακυρος' νομιζεις ? Λιγο προσοχη στους τιτλους ωστε καποιος που θα κανει μια αναζητηση στο φορουμ με παρομοιο προβλημα να 'πεσει' πανω στο δικο σου ή καποιου αλλου θρετ και να βρει λυσεις ή να του λυθουν οι οποιες αποριες. Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavrilos Οκτώβριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Εχεις απόλητο δίκαιο.την επόμενη φορά θα είμαι πιό προσεκτικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Επικίνδυνες δεν είναι σε καμία περίπτωση, επειδή έχουμε το ίδιο setup όσο αφορά μητρική και κάρτα, έχεις προσέξει υποθέτω πόσο περιορισμένος είναι ο χώρος γύρω από το chipset(+ την θερμότητα από την 7800).Επειδή άλλο ψυκτράκι/ανεμιστήρας δεν χωράει, δοκίμασε να αφαιρέσεις την ψύκτρα, να την καθαρίσεις καλά(και το chip) και να προσθέσεις μία στρώση arctic silver ceramique, να αντικαταστήσεις ουσιαστικά το μαμίσιο θερμοαγώγιμο.Θερμοκρασία μητρικής=mosfets, μην ανυσηχείς για τους 50+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavrilos Οκτώβριος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Ναι Rootx το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό και είναι όντως μικρός ο χώρος.Τα MOSFETS δεν τα φοβάμαι.Αυτό με την ψύκτρα του chipset θα το κάνω.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Οκτώβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Το εργαλείο είναι πολύ καλό. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ για αλλαγή. Μην ανησυχείς για τίποτα. Μόνο για το Dfi δεν είμαι σίγουρος. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavrilos Οκτώβριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 το DFI είναι πάρα πολύ αξιόπιστο.Είχα κι εγώ ενδοιασμούς στην αρχή αλλά ανακάλυψα ότι είναι τέλειο.Σταθερότατο. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.