Jump to content

παλιο laptop (usb1) & εξωτ. dvdrom/rec

Vadergr

Recommended Posts

Eνας φιλος εχει ενα παλιο toshiba (3-4 xronia) το οποιο υποστηριζει μονο usb1.dvdrom δεν εχει (cdrom μονο) και σκεφτεται να παρει εξωτερικο dvdr usb2.

Του εχω πει οτι δεν θα γραφει σε μεγαλες ταχυτητες.Ενα 4χ το πολυ του κανει και να βλεπει ταινιες σε dvd.

Δεν ξερω ποιο μοντελλο ειναι ακριβως.

Θα εχει προβλημα στις απιτησεις του με ενα συγχρονο usb2 dvd-r?

Εκτός της pcmcia usb 2, που δεν είναι δύσκολο να βρεθεί, παίζει και η λύση ενός νέου εσωτερικού dvd-rw.

Η πρώτη είναι πιο ακριβή λύση αλλά με μεγαλύτερη ευελιξία (μπορεί να το χρησιμοποιήσει και αλλού) ενώ η δεύτερη πιο φθηνή.

προτιμώ το εξωτερικό εκτός αν ενδιαφέρεται να ζωντανέψει το φορητό

αλλιώς και αναβα8μισιμότητα αποκτά και μέρος για έναν εξωτερικο σκληρό με αξιοπρεπεις ταχύτητες λόγω usb 2.0

δεν εχει προβλημα!!Ειμαι με εξωτερικο DVDRW και γραφει κανονικα σε usb( οχι usb 2 γιατι δεν εχω βαλει SP-ειχα παλια αλλα εκανα φορματ και τωρα δεν εχω βαλει).

DVD δεν εχω δει να δω πως φαινεται γιατι εχω dvd sto laptop αλλα εχω γραψει 2 dvdakia!!Αν δεν βιαζεται δεν θα εχει προβλημα.....αλλα νομιζω οτι σε λιγοτερο απο 4χ θα γραφει.....Αν θυμαμαι παντως to nec6500 που μπαινει στο λαπτοπ εχει 100€ καποτε που κοιτουσα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.