Jump to content

δεν με ικανοποιησε το nv silencer 5 rev2

scrolllock

Recommended Posts

πηρα μολις σημερα το νβ για να το βαλω στην 6800 msi που εχω. Η πρωτη απογοητευση ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα ποντεσιομετρο για να ρυθμιζεις τις στροφες. Επισης ουτε μεσω software δεν εχω τετοια δυνατοτητα. Και ο θόρυβος ειναι ενοχλητικος. Τουλαχιστον με τη μαμισια την ψηκτρα οταν δεν επαιζα παιχνιδια το χαμηλωνα το ανεμηστηρι σε σημειο που να μην ακουγεται καθολου (οπως ειχα γραψει παλιοτερα αν ξεκολησεις το προστατευτικο σελοφαν μπορεις να το ρυθμισεις μεχρι και κλειστο) και οταν επαιζα το ανοιγα. Τωρα απλως προσπαθω δινοντας 5 ή 7 βολτ να βρω μια μεση λυση μεταξυ αποδοσης και θορυβου. Στα 7 κατι γινεται. Ακομα δεν εχω καταλαβει αν ειναι πιο αποδοτικο απο το μαμισιο. Αρα ισως να ειναι καλη αγορα σε συνδοιασμο με ενα πανελακι για να ρυθμιζεις τις στροφες. Για να μην παρεξηγηθω τονιζω οτι το μαμισιο σε φουλ στροφες εκανε πολυ περισσοτερο θορυβο απο το silencer αλλα ετσι και αλλιως ποτε δεν το ειχα στο φουλι. Και το nv δεν ειναι για νο το αφησεις στις κανονικες του στροφες αν θελεις ησυχια (αυτο με ενδιαφερει κυριως).

ΑΝ κάνει θόρυβο το Silencer τότε 2 τινά υπάρχουν. Ή είναι ελλατωματικό, ή είναι ελλατωματικό.

Έχω βάλει 2 Silencer NV5 rev2 και ήταν και τα 2 ήταν αθόρυβα. Στην θέση σου θα το πήγαινα πίσω. Για να κάνει θόρυβο προφανώς δεν πληρεί τις προδιαγραφές db που έχει άρα καλύπτεται από την 6ετή εγγύηση.

Και εμενα δεν με ειχε ικανοποιησει το silencer στην msi 6800 agp που είχα και ας το δουλευα στα 7v και παλι εβγαζε ενα πολυ ενοχλητικο ήχο τουλαχιστον για τα δικα μου δεδεμενα σε αντίθεση με ενα silencer που ειχα παλαιότερα σε μια Ati και ηταν αθόρυβο. Απλα έχω μεγάλο κόλλημα με τον θόρυβο απο τους ανεμιστήρες.

Τελικα ειχα παρει να δοκιμασω το Zalman VF-700cu και το αποτελεσμα ηταν αριστα. Το zalman είναι τελειως αθόρυβο στα 5v (εχει ανταπτοράκι για 5v και 12v) και επισης είχα και καλύτερες θερμοκρασιες κατα 1-3 βαθμούς σε σχέση με το Silencer (7v).

Τώρα που έχω αλλάξει κάρτα γραφικών και έχω πάρει μια 6800GT pci-e έχω και πάλι το zalman χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.