GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 Τι σας πορωνει περισσοτερο???Το spi computing ΄΄η τα 3d benches???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 αν και πάντα τάπα ήμουν είναι πιο σφαιρική η εικόνα που δινουν για το σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 σspi θα πω εγω.......ποιο γρηγορο και ποιο ενθουσιωδες......με απειρες ρυθμισεις παντα.....χαχαχαχα 2-3-3,5=4-4-4-3-2-2-2- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 3Ds γιατι εχει και χαβαλελολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 που είναι αυτά να τα αλλάξω?μαμώτο γιάυτο δεν βγάζω νούμερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Spi, για να πορωθείς με 3d χρειάζεσαι πάρα πολλά μπικικίνια για κάρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 μου αρεσει το 2D benching γιατι ειναι λιγοτερο λοττομε τα 3dmark πρεπει να εισαι και λιγο τυχερος για κανα lucky runσυντομα ομως θα αρχησω και τα 3d γιατι το 2d εχει φτασει σε κορεσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 3D αλλά όχι 3dMark, κάτι σε gaming bench που είναι πιο ρεαλιστικό. Τι με νοιάζει τι 3dMarks βγάζει άμα σέρνεται σε real life Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen 3D αλλά όχι 3dMark, κάτι σε gaming bench που είναι πιο ρεαλιστικό. Τι με νοιάζει τι 3dMarks βγάζει άμα σέρνεται σε real life ειναι οπως και με τα αυτοκινητα ... με το αυτοκινητο που κανει το 400αρι σε 9sec δεν μπορεις να πας για ψωνια στην ερμου (εξαιρουνται psycho) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από esdee ειναι οπως και με τα αυτοκινητα ... με το αυτοκινητο που κανει το 400αρι σε 9sec δεν μπορεις να πας για ψωνια στην ερμου (εξαιρουνται psycho) γιατι?π 4 ever!!!(μου αρεσε και η psycho-ταινια)Παιχνιδια απλα παιζω δεν με ενδιαφερε ποτε το μαχ φραμε οποτε δεν με ενδιεφερε και η καρτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Pi lover here... αποδειξη οτι η καρτα γραφικων μου ειναι μια underclocked fx5200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.