Jump to content

Δυσεπιλυτο προβλημα

flyer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους.Ενεργοποιησα το automatic log on σε ενα απο τους λογαριασμους που διατηρω στο pc(ο συγκεκριμενος λογαριασμος δεν εχει δικαιωματα admin).Το προβλημα ειναι οτι τωρα στο,user accounts δεν εμφανιζονται οι υπολοιποι λογαριασμοι,ουτε υπαρχει η επιλογη switch user πουθενα(ουτε στην εκκινηση με ρωταει ) με αποτελεσμα να ειμαι αποκομμενος απο τον κανονικο λογαριασμο μου(αρχεια,mails,favotites κλπ).Με τη χρηση της εντολης control userpasswords2 (απο start/run) εμφανιζεται ο λογαριασμος administrator ζητωντας το αντοιστιχο pass.Το κακο ειναι οτι ουδεποτε εχω ορισει pass και το "κενο" δε λειτουργει(αλλα και οποιοσδηποτε αλλος λογαριασμος τοποθετηθει στα αντοιστιχα πεδια) .Υπαρχει καποια εντολη που να εμφανιζει ολους τους λογαριασμους ακομα κι αν δεν εμφανιζονται στο "user accounts";Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι αλλο βγαζωντας με απο τη δυσκολη θέση(και γλυτωνοντας με απο το format);Tο pc τρεχει xp prof. sp2

εννοείς ότι δε φαίνονται στο user accounts στο control panel?

δοκίμασέ το κι από safe mode να δεις τι λέει;)

Πήγαινε στο "Change the way users are logging on and off" και απενεργοποίησε και τις δυο επιλογές. Κατόπι, στις ιδιότητες του Start Menu, ενεργοποίησε το "Log Off" και κάνε αποσύνδεση.

Γράψε χειρονακτικά το όνομα χρήστη που χρησιμοποιούσες εώς τώρα και είσαι έτοιμος.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αρχική απάντηση από sotiris

εννοείς ότι δε φαίνονται στο user accounts στο control panel?

δοκίμασέ το κι από safe mode να δεις τι λέει;)

Ναι δε φαινονται στο user accounts.Και στο safe mode τα ιδια

Αρχική απάντηση από Chosen

Πήγαινε στο "Change the way users are logging on and off" και απενεργοποίησε και τις δυο επιλογές. Κατόπι, στις ιδιότητες του Start Menu, ενεργοποίησε το "Log Off" και κάνε αποσύνδεση.

Γράψε χειρονακτικά το όνομα χρήστη που χρησιμοποιούσες εώς τώρα και είσαι έτοιμος.

Δυστυχως για να αλλαξω το "Change the way users are logging on and off" πρεπει να ειμαι admin το οποιο δε συμβαινει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.