Jump to content

Γιατι μου το δειχνει αυτο?

thrasher

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας ρε παιδια!Σημερα εβαλα για πρωτη φορα στον υ/η το cpu-z.O επεξεργαστης ειναι intel pentium 4 640 3,2Ghz και η ψυξη του aquagate coolermaster στους 28-31Βαθμους.Κοιταχτε τι μου διχνει το cpu-z:

post-3439-1416072224,7224_thumb.jpg

λοιπον νεος αυτο εχει γινει γιατι απο Bios εχει ενεργοποιηθει το multi να ειναι 14 αντι για 16

στο bios μεσα θα εχει καπου μια εντολει που θα σου λεei cpu lock free και εσυ θα βαλεις disable και το cpu σου θα ερθει στο 16 multi

Λοιπον ασε το CPU-Z να τρεχει και τρεξε κατι, ενα prime για παραδειγμα και την ωρα που τρεχει δες τι σου δειχνει το CPU-Z.

Αρχική απάντηση από Sisman

Λοιπον ασε το CPU-Z να τρεχει και τρεξε κατι, ενα prime για παραδειγμα και την ωρα που τρεχει δες τι σου δειχνει το CPU-Z.

μαν δεν νομιζω να το κανει για throtling ο cpu μαλλον απο bios ειναι το κολπο τις intel για το multi...........

Αρχική απάντηση από nickstamat

Έχει Enhanced Speedstep ο 640 παιδιά;;; Αν ναι, τότε αυτό είναι που ρίχνει τον multiplier...

Λογικά αυτό είναι.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

λοιπον νεος αυτο εχει γινει γιατι απο Bios εχει ενεργοποιηθει το multi να ειναι 14 αντι για 16

στο bios μεσα θα εχει καπου μια εντολει που θα σου λεei cpu lock free και εσυ θα βαλεις disable και το cpu σου θα ερθει στο 16 multi

Αρχική απάντηση από Sisman

Αρχική απάντηση από nickstamat

Έχει Enhanced Speedstep ο 640 παιδιά;;; Αν ναι, τότε αυτό είναι που ρίχνει τον multiplier...

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

μαν δεν νομιζω να το κανει για throtling ο cpu μαλλον απο bios ειναι το κολπο τις intel για το multi...........

Αποφασιστε ολοι μαζι τι πρεπει να κανω και πειτε μου!

Παιδια επειδη κολλησε το μυαλο μου τωρα,μπορει καποιος να μου θυμισει πως μπαινουμε στο bios?:o :o :o:tomato:

Χεχεχε ασε κατω το μιλκο η οτιδηποτε ειναι και δωκιμασε τα ολλα αυτα που σου ειπαν. Θα μαθεις και κατι παραπανο.

Ρε με το delete μπαινουμε στο bios?Εγω ψιλοθυμαμαι πως πατουσαμε δυο κουμπια?

για να το σβήσεις το ποστ σου πατάς διόρθωσει και μετά διαγραφή. Ναι με το del μπαίνεις στο bios :)

Αρχική απάντηση από thrasher

(Παρακαλω τους moderators να σβησουν αυτο το post,γραφτηκε καταλαθος)

μπορεις και μονος σου πατοντας το κουμπι διορθοση και τικαροντας το κουτακι διαγραφη και πατας μετα διαγραφη....

Το ειχα προσπαθησει αλλα μετα το τσεκαρισμα παταγα <αποθηκευση αλλαγων>!:tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 20:37]

Πως το απενεργοποιουνε αυτο?

για το speedstep δεν ξερω

για αυτο που σου προτινα εγω η λυση ειναι bios και ψαξιμο.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.