Jump to content

Γύρισα στο Elada και τι έχω μαζί μου????

dimcar

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Vasot, αν πάρουμε ότι η τιμή αμερική θα είναι 550$ συνήθως έκει θα είναι και σε η τιμή.

P.S O gibbo είναι product manager και όχι ιδιοκτήτης του OCUK και επίσης το μαγαζί του δεν είναι τι μοναδικό στον κόσμο.Ας περιμένουμε μερικές ώρες.

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 22:09]

σε σχεση τιμη-αποδοση η ATI ειναι καλυτερη για το μεγαλο της μοντελο τουλαχιστον

Αν έχει τις επιδόσεις-ποιότητα που πρέπει με τα 512MB σίγουρα αξίζει σε σχέση με μία 7800GTX.

Εμένα με έχουν απογοητεύσει η απουσία μιας κάρτας στο χώρο των 300 και η 50 διαφορά της Χ1800ΧΤ 256ΜΒ με την Χ1800XL.Με 50 λιγότερο πιώς θα προτιμήσει μιά κάρτα με 125ΜΗΖ πιο αργό πυρήνα και 500ΜΗz πιο αργή μνήμη;:eek:

Σήμερα έχει ξενύχτι. Είμαι σπίτι με ένα ASUS SLI, FX57, 1GB μνήμη και 6 κάρτες... 6600GT, 7800GT, 7800GTX + 1300/1600/1800. Αύριο θα σας έχω μετρήσεις από:

Doom 3

Far Cry,

FEAR MP DEMO,

Serious Sam 2 Demo,

Call of Duty 2 Demo

σε αναλύσεις: 1024x768, 1280x1024, 1600x1200, 1024x768(4xAA, 8xAF) και 1600x1200(4xAA, 8xAF)

και

3D Mark 05 default.

Ουφ....

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:56]

Μα κάρτες θέλει να δοκιμάσει :rolleyes:

Εντάξει, αλλά προγράμματα θα τρέξει και μάλιστα βαρβάτα, δε θα κοιτάει το desktop...:giveup:

Αν και από όσα θα δοκιμάσει λίγα θα εκμεταλλεύονταν το επιπλέον giga. Τέσπα, το σχόλιο μου ήταν πιο πολύ για χάβαλο και λιγότερο για την ουσία του πράγματος...

Σ'χωρεμένος:rip:

By the way, ξέρει κανείς τι γίνεται μαυτό το counter στο ati.com? Είχα την εντύπωση ότι σε όλο τον κόσμο είχε το ίδιο countdown για να είναι κοινή για όλους η όποια αλλαγή, αλλά απότι φαίνεται για κάποιους έχει τελειώσει και για άλλους όχι...

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πέτυχα κάπου διαφημιστικό bannerακι της ati που είχε διαφορετικό χρόνο από αυτόν στο site... Ότι να ναι...

Μου φαίνεται πιο γρήγορα θα τα μάθουμε τα νέα από δω παρά από review... τσ τσ τσ...

EDIT: Απ'ότι διαβάζω διαθεσιμότητα στις Χ1800XL μετά από βδομάδα, για ΧΤ κλάφτα... Κρίμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.