Jump to content

Γύρισα στο Elada και τι έχω μαζί μου????

dimcar

Recommended Posts

!!!!!!!

PS. Και κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Ο αρχισχεδιαστής των driver της ATI είναι .... Ελληνας από τη Θεσσαλονίκη! Terry (Λευτέρης) "Macedon" το όνομά του!!!!

Τη Τετάρτη θα ανεβάσω στο site .... του περιοδικού που δουλεύω τα αποτελέσματα. Όπως καταλαβαίνετε, προηγείται η δουλειά από τη διασκέδαση.... ΑΛΛΑ θα επανέλθω στο θέμα μόλις βρεθώ με Βασίλη και ΣΙΑ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε μου έδωσαν 1800XT, αλλά μόνο XL (κλαψ....) + 1600XT και 1300Pro... H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θα γ#$#%@#$# την αγορά των low cost με αυτά που είδα ότι βγάζει!

Με τις υγείες σας!

post-3050-1416072224,6981_thumb.jpg

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 18:47]

PS. Και κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Ο αρχισχεδιαστής των driver της ATI είναι .... Ελληνας από τη Θεσσαλονίκη! Terry (Λευτέρης) "Macedon" το όνομά του!!!!

Tωρα να το σχολιασω αυτο για τους Drivers η θα με πειτε κακο μερικοι? :p

Θα αναφέρεις και τη βοήθεια του Λάμπη στην όλη παρουσίαση ε; :p :P :p

Για να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος λοιπόν... Πολύς ενθουσιασμός έχει πέσει και εύχομαι να μην βγει σε κακό... (καλά ντε, μη βαράτε... :tomato: )

Παιδιά , δηλαδή αν η χ1800χτ έχει 500 δολλάρια,δε θα την έχει κανά newegg 470 περίπου ας πούμε?Δηλαδή κοντά 400 ευρώπουλα???Μήπως πρέπει επειγόντως να βρούμε τους χαμένους μας θείους στην Αμερική??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.