Jump to content



sAndra


dohc161416003179

Recommended Posts

Κατέβασα το τελευταίο Sandra (SR2a), αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα:

"The server could not initialize data base. Check data base file,databese server, or MDAC" και δεν ου αφήνει να κάνω τίποτα. Δοκίμασα μετά να το εγκαταστήσω από σιντάκι, αλλά πάλι τα ίδια. μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Το ωραίο είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω όυτε καν μια παλιαότερη έκδοση του Sandra που είχα και δούλευε. Μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.

Πάσα συμβουλή, δεκτή :(

Link to comment
Share on other sites

1ον) , αν θυμαμαι καλα περα απο το μυνημα , το sandra τρεχει κανονικά , απλα; δεν εχεις το database για να κανεις συγκρισεις..

2ον) τι word εχεις?? αν εχεις ΧΡ δεν θα πρεπε να εχεις προβλημα , αλλιως ψαξε στη microsoft για καποιο update MDAC (mircosoft database access component ή κατι τετοιο ) και θα λυθεί. Παντως οταν το ειχα το προβλημα , με word 2000 , βαζοντας το χρ , εκανε update κατι μονο του και ετρεχε ως δια μαγειας κανονικά

edit: δοκιμασε και αυτό

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=78cac895-efc2-4f8e-a9e0-3a1afbd5922e&DisplayLang=en

αν και με xp sp2 δε θα πρεπε να εχεις προβλημα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.