Jump to content

κ ομως καταλαθος

nekro8afths

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω μια asus a8n sliκ το ανεμιστιρακη τησ μοβο μου εκανε φασαρια κ μου την δινει κ το βγαζω ετσι επειδη δεν ειχα χρονο να ξανα τοποθετησω την ψυκτρα κ ετσι εβαλα μια που ειχα απο τον επεξεραγστη την κρεμασα βασικα απο την ram ετσι ωστε να φισαει προσ τα μεσα κ ειδα διαφορα 10-15 βαθμων!!!!!!!!!!!:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

edited

κατσε ρε μαν γιατι τα λες λιγο μπερδεμενα!

εβγαλες την ψυχτρα του chipset και εκει εβαλες μετα την ψυχτρα του επεξεργαστη?????

Έκθεση πόσο είχες στο γυμνάσιο; :hehe: Μου θυμίζει το "Iwonderwhatdoesthatlongwhitekeydo"... :p Χωρίς παρεξήγηση φίλε αλλά ηρέμησε (έχεις πολύ ενθουσιασμό βλέπω) και διόρθωσε το post μπας και καταλάβω Χριστό... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μου θυμίζει το "Iwonderwhatdoesthatlongwhitekeydo"...

:hehe: :hehe: Τι είναι αυτό ρε?!?

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

"I wonder what does that long white key do"... :p Το είχα δει στην υπογραφή ενός εδώ μέσα...

Α καλά... Μπες λίγο msn αν μπορείς...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.