nekro8afths Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 εχω μια asus a8n sliκ το ανεμιστιρακη τησ μοβο μου εκανε φασαρια κ μου την δινει κ το βγαζω ετσι επειδη δεν ειχα χρονο να ξανα τοποθετησω την ψυκτρα κ ετσι εβαλα μια που ειχα απο τον επεξεραγστη την κρεμασα βασικα απο την ram ετσι ωστε να φισαει προσ τα μεσα κ ειδα διαφορα 10-15 βαθμων!!!!!!!!!!! :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: edited
deadlock7 Οκτώβριος 3, 2005 #2 Οκτώβριος 3, 2005 Τωρα θες απαντηση για κατι?Δεν καταλαβα τιποτα..βαζε καμια τελεια βρε παιδι μου με μπερδεψες!!!
Bobi Rhoads Οκτώβριος 3, 2005 #3 Οκτώβριος 3, 2005 κατσε ρε μαν γιατι τα λες λιγο μπερδεμενα!εβγαλες την ψυχτρα του chipset και εκει εβαλες μετα την ψυχτρα του επεξεργαστη?????
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #5 Οκτώβριος 3, 2005 Έκθεση πόσο είχες στο γυμνάσιο; Μου θυμίζει το "Iwonderwhatdoesthatlongwhitekeydo"... Χωρίς παρεξήγηση φίλε αλλά ηρέμησε (έχεις πολύ ενθουσιασμό βλέπω) και διόρθωσε το post μπας και καταλάβω Χριστό...
nickstamat Οκτώβριος 3, 2005 #6 Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΜου θυμίζει το "Iwonderwhatdoesthatlongwhitekeydo"... :hehe: Τι είναι αυτό ρε?!?
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #7 Οκτώβριος 3, 2005 "I wonder what does that long white key do"... Το είχα δει στην υπογραφή ενός εδώ μέσα...
nickstamat Οκτώβριος 3, 2005 #8 Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis "I wonder what does that long white key do"... Το είχα δει στην υπογραφή ενός εδώ μέσα... Α καλά... Μπες λίγο msn αν μπορείς...!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.