BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 guys αυτό το έχετε?δε μπορώ να το βρωαν έχετε κανα link....
BeetleJuice Οκτώβριος 3, 2005 Author #4 Οκτώβριος 3, 2005 το μαιλ ειναι nanopoylos@hotmail.comευχαριστω παιδιαπω σας φαινεται σαν προγραμμα?λεει?
Skinny13 Οκτώβριος 3, 2005 #5 Οκτώβριος 3, 2005 πολυ καλο ειναι,συνηθως αυτο τρεχω για να δοκιμασω συστηματα ψυξηςαπλα προσεξε την priority γιατι αμα βαλεις υψηλη (και αν εχει και amd>δλδ no HT) την πατησες,δε θα κουνιεται ουτε ο δεικτης του ποντικιου
BeetleJuice Οκτώβριος 4, 2005 Author #7 Οκτώβριος 4, 2005 ποτε θα μου το στειλετε στο μαιλ?απο την σελιδα skinny δεν βγαζω ακρη , ολοκληρο φορουμ ειναι , που να παω...
saxon_747 Οκτώβριος 4, 2005 #11 Οκτώβριος 4, 2005 Καλο στρωσιμο... Δοκιμασε ταυτοχρονα να τρεχεις και memtest86 XP...
Skinny13 Οκτώβριος 15, 2005 #12 Οκτώβριος 15, 2005 sorry λαθος λινκhttp://octech.gr/forum/viewtopic.php?t=32
SeanKon Οκτώβριος 3, 2006 #13 Οκτώβριος 3, 2006 Sorry για την καθυστερηση (ειμαι οντως αδικαιολογητος) επρεπε να ειχα απαντησει απο καιρο τεσπα εδώ στο XtremeSystems υπαρχουν καποιες βασικες οδηγιες. Δυστυχως επι του παροντος οι φωτογραφιες δεν ειναι διαθεσιμες λογω αναβαθμισης του εκει forum. O CPU Stretcher ειναι ενσωματωμενος στην OcBible κι ενας συνοπτικος οδηγος για το καψιμο υπαρχει στο 12ο κεφαλαιο της Guidemania. Αμφοτερες κατεβαινουν 24/7 για τον καθενα ---> απο την υπογραφη μου. Θενξ για τα σχολια ΠΡΟΣΟΧΗ ομως με το προγραμμα αυτο γιατι μπορει να αποβει επικινδυνο (γιαυτο κι εχω τη νεκροκεφαλη ως εικονιδιο). Επισης ολοι οι επεξεργαστες δεν οφελουνται απο το καψιμο το οποιο για τις μνημες ειναι αποδοτικοτερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.