jogi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 Εχουμε ενα προβληματάκι... Θέλω να κατεβάσω ένα dvd με το fedora core 4 και όλοι οι download managers που εχω δοκιμάσει μου το βγάζουν ότι είναι 2gb λόγω του κλασικού ηλίθιου προβλήματος με τους 32bitous μετρητές αρχείων... Λοιπόν αν εχει κατεβάσει κάποιος το dvd με ποιον manager το κατέβασε?? Please help!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 6, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Κανείς ρε παιδιά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 ποιους δοκιμασες μεχρι τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 firefox, ie, getright... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 flashget......μακραν ο καλυτερος.ποτε μου δεν ειχα προβλημα. 1.7.1 εκδοση ειναι η τελευταια που υπαρχει.καλη τυχη με το κατεβασμα αν και προσωπικα εχω κατεβασει και αρχειο πανω απο 4γιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Οκτώβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Βασικά με 1.71 εμένα αρχείο πάνω από 4 GB δεν κατέβαζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 05:49] Βασικά με 1.71 εμένα αρχείο πάνω από 4 GB δεν κατέβαζε... εγω το κατεβασα με multiple connections......εχει ενα κολπακι να το κοβεις κομματια.....δυστυχως η ωρα ειναι περασμενη και θα εχω σκρινσοτ αυριο απο τις επιλογες που του εβαλα. (μην με συγκρινετε με τον αλλον ρε:cry: η ωρα ειναι 6παρα και ακομα δεν εχω κοιμηθει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 μπα δεν δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 DAP(Download accelerator Plus) απο 7.3 και πάνω εκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.