RagSoul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 Γνωρίζεται κάποιο αξιόπιστο και λειτουργικό πρόγραμμα, ώστε να μου παρέχει μια πλήρη εικόνα και πληροφορίες για το σύστημα μου; Θερμοκρασίες, ταχύτητες, χωρητικότητα, ελεύθερη μνήμη, χαλασμένα η άχρηστα αρχεία και άλλα...
Zarras Οκτώβριος 3, 2005 #2 Οκτώβριος 3, 2005 ριξε μια ματια στα tools του Lab...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4824
vdeseris Οκτώβριος 3, 2005 #3 Οκτώβριος 3, 2005 Τα tools βρίσκονται εδώ και θα σου προτεινα να δεις το everest και το systool.
RagSoul Οκτώβριος 3, 2005 Author #4 Οκτώβριος 3, 2005 θα τα τσεκάρω αμέσως guys! Το έχω αφήσει πολύ καιρό το συστημά μου χωρίς να το "φροντίζω" και καιρός είναι να το. Ήδη αρχίσανε τα πρώτα προβλήματα π,χ, κολλήματα
kreach Οκτώβριος 8, 2005 #5 Οκτώβριος 8, 2005 Αν πας "Start" + "Run" ή "Έναρξη" + "Εκτέλεση" κ γράψεις dxdiag θα σου βγούν ένα δυο πραγρατάκια !Αν θες βάλε κανένα TuneUp Utilities (trial για αρχή) , speed fan ...
RagSoul Οκτώβριος 8, 2005 Author #6 Οκτώβριος 8, 2005 το everest πάντως το κατέβασα και κάνει σπουδαία δουλειά! Οι θερμοκρασίες και οι τάσεις που δείχνει είναι αξιόπιστες;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.