Jump to content

PSU σταυροδρομι

3_Steps_Ahead

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:help:

θα ηθελα να μου προτεινετε ποιο τροφοδοτικο απο τα παρακατω θα προτιμουσατε...αρχιζω να φτιαχνω και εγω το συστημα μου και με εχει μπερδεψει πολυ το θεμα PSU-overclocking.

Τα PSU που ξεχωρισα ειναι:

HIPER TYPE R 580w

ENERMAX NOISETAKER - EG701AX-VE (W) 600w

OCZ modstream 520w

OCZ powerstream 600w

TAGAN TG580 U22

επισης καλοβλεπω το

ΑΚΑSA - POWERPLUS 650W VERSION 1 PSU

αλλα δεν ξερω τιμη στην ελλαδα ακομα..περιμενω mail απο checkmate

ευχαριστω προκαταβολικα...

καλο ηλθες φιλε στο φορουμ,αν μας ελεγες και αναλυτικα τα υπολοιπα υποσυστηματα του pc σου θα σε λεγαμε:)

Καλώς ήλθες, όλα τα τροφοδοτικά που έχεις στην λίστα θα καλύψουν τις ανάγκες σου και με το παραπάνω.

Διάλεξε με βάση την τιμή, το sleeving κλπ χαρακτηριστικά μιας και από θέμα απόδοσης δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα.

Μία ψήφο στο tagan επειδή το έχω ζορίσει με ατέλειωτες ώρες memtest/s&m και δεν έχει κάνει κιχ. Τα ίδια θα σου πουν και τα άλλα παιδιά για τα υπόλοιπα τροφοδοτικά της λίστας, εκτός από το akasa μιας και δεν νομίζω να το έχει κάποιος :D

ολα τα psu που αναφερεις ειναι αξιολογα...

απο μενα tagan 580...οχι για καποιον συγκεκριμενο λογο απλα επειδη εχω μεινει ευχαριστημενος με το πρωτο της σειρας το οποιο εδω και 2 χρονια δουλευει σαν το σκυλι 24/7...

:flower:

καλως σας βρηκα...

λοιπον το συστημα θα ειναι:

AMD X2 4800+

DFI NFORCE4 DR

2xRAPTOR@74GB+1 WD 250gb sata2

2X512 MUSHKIN XP REDLINE PC4000

NVIDIA 7800GTX/SLI Ή X1800XT 512MB

TT ARMOR CASE

και τα συνηθη παρελκομενα... DVD,FLOPPY,TFT ΚΛΠ

Το οτι τα τροφοδοτικα θα καλυψουν το συστημα αυτο με εργοστασιακες ρυθμισεισ ειναι σχεδον βεβαιο....

Αυτο που με καιει ειναι σε περιπτωση :nuke: OC ποιο απο αυτα θα σταθει στο υψος των περιστασεων...

Σιγουρα για ενα τροφοδοτικο πανω απο 200 δεν θα το σκεφτομουν καν να τα δωσω...

Ελπιζω να εγινε περισσοτερο κατατοπιστικο το thread μου

Αρχική απάντηση από 3_Steps_Ahead

:flower:

καλως σας βρηκα...

λοιπον το συστημα θα ειναι:

AMD X2 4800+

DFI NFORCE4 DR

2xRAPTOR@74GB+1 WD 250gb sata2

2X512 MUSHKIN XP REDLINE PC4000

NVIDIA 7800GTX/SLI Ή X1800XT 512MB

TT ARMOR CASE

και τα συνηθη παρελκομενα... DVD,FLOPPY,TFT ΚΛΠ

Το οτι τα τροφοδοτικα θα καλυψουν το συστημα αυτο με εργοστασιακες ρυθμισεισ ειναι σχεδον βεβαιο....

Αυτο που με καιει ειναι σε περιπτωση :nuke: OC ποιο απο αυτα θα σταθει στο υψος των περιστασεων...

Σιγουρα για ενα τροφοδοτικο πανω απο 200 δεν θα το σκεφτομουν καν να τα δωσω...

Ελπιζω να εγινε περισσοτερο κατατοπιστικο το thread μου

φιλε μου το συστημα σου ειναι σουπερ,θα χρειαστεις ενα πολυ δυνατο και αν αποφασισεις και για sli παρε το 600 OCZ

και εγω το ocz 600αρι λεω να παρεις. θα μεινεις υπερευχαριστημενος. και το ταγκαν πρεπει να ειναι και αυτο εξισου καλο. βασικα εθεσες δυσκολη επιλογη γιατι οτα τα psu που εδωσες ειναι τα καλυτερα. οποιο και να παρεις θα σε καλυψει.. δεν ξερω ομως για το 520 ocz.

@RootX

:p χεχε εννοειται,απλα δεν το διευκρινησα...απο την αρχη....:happy:

@def

Το ocz 600w ακουσα οτι ειχε(εχει?) προβληματα : δεν ειναι Active PFC και εχει προβληματα το φαν.

Στο ΕΝΕΡΜΑΞ 600w οτιδηποτε πανω απο 120w σε συνδιασμενο φορτιο στις 5 και 3.3v το αναγκαζει να κλεισει και αλλα μυστηρια που ειδα στο hexus

απο την αλλη το Τοms hardware θαβει τα OCZ,HIPER(μεγαλη αποκληση στην -12V) και αφηνει καλα σχολια για το ΕΝΕΡΜΑΞ και για το PC POWER & COOLING...

Εχω καθυστερισει πολυ την αγορα του Η/Υ λογω PSU(& αναμονης ΑΤΙ 1800χτ) και δεν με παιρνει αλλο...

το 600αρι ηταν μια παρτιδα το τσικ τσικ... τωρα εχει διορθωθει. και αμα σου τυχει κανα τετοιο που δεν το βλεπω.. πας για rma,οταν θα βγει το 700αρι. και εισαι κυριος.

ocz 600 / enermax 600

απο μενα, οχι οτι 8α εχεις προβλημα με τα αλλα...

καθαρα προσωπικη αποψη

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, όλα θα σε καλύψουν.

Προσωπικά θα προτιμούσα Tagan / Enermax / Hiper.

Αν και βέβαια:

Αρχική απάντηση από 3_Steps_Ahead

Εχω καθυστερισει πολυ την αγορα του Η/Υ λογω PSU(& αναμονης ΑΤΙ 1800χτ) και δεν με παιρνει αλλο...

αν εξακολουθείς να περιμένεις την ΑΤΙ πιστεύω ότι όχι απλώς σε παίρνει αλλά και σε σηκώνει (:p) να περιμένεις.....(μέχρι να ωριμάσουν λίγο τα 1500αρια PSU) :p

:getlost: χμμ απ΄οτι βλεπω το OCZ 600 κερδιζει στα σημεια...και να φανταστει κανει οτι ηταν η τελευταια επιλογη....

το παραξενο ειναι οτι δεν αναφερθηκε το ΑΚΑΣΑ

http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/psu/spec_ak_p650ff_bkv1.htm

που γενικα ακουω τα καλυτερα....ισως γιατι δεν το εχει δοκιμασει κανεις

Εν παση για δειτε το λινκ οι (τεχνο)γνωστες του αντικειμενου και πειτε μου γνωμες...

ΥΓ το OCZ 600w που παιζει να το βρω? στο σκρουτζ τπτ μονο μνημες:mad: :mad:

Μια ψηφο απο εμενα για το Ηιper δουλευει ασταματητα χωρις κανενα προβλημα.Για το Tagan ακουσα καλα λογια δεν το εχω δοκιμασει

Προσωπικα θα επελεγα αναμεσα σε OCZ & Enermax.

Οποιο και να παρεις παντως θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος;)

Για ρίξτε και μια ματιά σε αυτό ρε παιδιά....

Δεν έρχεται πρίν τον Νοέμβριο Ελλάδα βέβαια αλλά μια γνώμη δεν χαλάει κανέναν.

Επίσης, την εγγύηση lifetime ΔΕΝ την δίνει εκτός ΗΠΑ (δυστυχώς)...

http://www.mgecompany.com/xg/products_powersupplies_magnum.php

Αρχική απάντηση από oktech

Για ρίξτε και μια ματιά σε αυτό ρε παιδιά....

Δεν έρχεται πρίν τον Νοέμβριο Ελλάδα βέβαια αλλά μια γνώμη δεν χαλάει κανέναν.

Επίσης, την εγγύηση lifetime ΔΕΝ την δίνει εκτός ΗΠΑ (δυστυχώς)...

http://www.mgecompany.com/xg/products_powersupplies_magnum.php

Το έκανε review το XtremeResources και από μία πρώτη ματιά, σπέρνει :)

:) πλακα εχει το magnum..εφετζιδικο....αλλα ειδα οτι εχει 2 SATA connections οπως και το OCZ 600ρι....

Θα υπαρχει προβλημα σε συστημα με 3HDD 1 συστοιχια raid 0 και ο αλλος ξεμπαρκος?

Κανένα πρόβλημα, αν δεν σου φτάνουν τα έτοιμα καλώδια τροφοδοσίας sata που έχει το τροφοδοτικό, με καλώδιο(ανταπτοράκι, η μία άκρη 4pin molex η άλλη τροφοδοσία sata) θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.