Jump to content

MOD ψυξης σε 7800gtx

def

Recommended Posts

Τα παιδιά στο VR-Zone, βρήκαν έναν ενδιαφέρον και ελκυστικό τρόπο να αυξήσουν τις επιδόσεις της GF7800, αντικαθιστόντας τον stock ανεμιστήρα της με τον αντίστοιχο από 775 socket Pentium 4!

Nvidia_7800GTX_Mod7.jpg

Link

Αρχική απάντηση από astrolabos

Τα παιδιά στο VR-Zone, βρήκαν έναν ενδιαφέρον και ελκυστικό τρόπο να αυξήσουν τις επιδόσεις της GF7800, αντικαθιστόντας τον stock ανεμιστήρα της με τον αντίστοιχο από 775 socket Pentium 4!

Nvidia_7800GTX_Mod7.jpg

Link

αν θελετε σβηστε το δικο μου για να υπαρχει ενα θεμα προς MOD ευχαριστω

Eισαι πολυ μπροστα εσυ αγορι μου....:)

Περα απο την πλακα....οταν παιρνετε καρτες γραφικων δεν κοτσαρετε πανω μια alpha pal και εναν delta 8cm για να δειτε που παει με αερα που λεμε????:D(Clopyright from Hipro,σε μελεταω καλα εσενα,δεν θα μου ξεφυγεις :p)

Αν όμως διαβάζω καλά η ένστανση των παιδιών ήταν ότι θα χάλαγες την εξαγωγή του αέρα εκτός κουτιού η οποία ουσιαστικά είναι και η αρχή λειτουργίας της Silencer. Με την stock ψήχτρα της nvidia δε συμβαίνει το ίδιο

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Αν όμως διαβάζω καλά η ένστανση των παιδιών ήταν ότι θα χάλαγες την εξαγωγή του αέρα εκτός κουτιού η οποία ουσιαστικά είναι και η αρχή λειτουργίας της Silencer. Με την stock ψήχτρα της nvidia δε συμβαίνει το ίδιο

Αυτο λενε αλλα εχουν αδικο.ο 8αρης ανεμιστηρας δεν ειναι τοσο δυνατος ωστε να καταφερει να σπρωξει αερα απο την μερια του ανεμιστηρα του silencer.(μην ακουσω καποιον να πει οτι τοτε δεν θα κανει δουλεια-θα πει βλακεια,ας το σκεφτει καλυτερα;) )

Τεσπα αμα ο Στελιος δεν βαριεται να βαλει ενα Αρτικ cooling rev 3.0 2 φορες(μια μαμα και μια με ανεμιστηρα) σε μια 9800 pro που εχει θα του το δωσω να κανει δοκιμη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.