Jump to content

Athlon 2000 Xp Overclocking

Raiden

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα Athlon 2000 Xp με μια ξυκτρα της Gigabyte την 3D Rocket Cooler Pro και στο κουτι εχω 2 12in ανεμιστηρακια στο κουτι. Θα ηθελα να ρωτησω μεχρι ποσο μπορω να τοn κανω overclocking.Κανενα αλλο tip για αυξηση επιδοσεω ειναι καλοδεχουμενο (π..χ μνημη). Αν θελετε καμια επιπλεων πληροφορια μην δυστασετε να ρωτησετε.

:D

Παιδιά κοιτάξατε να δείτε πως έχουν τα πράγματα. Ανεβάσω σιγά σιγά με σταθερά βήματα το FBS μέχρι τα 144 και όλα δουλεύουν καλός μόλις το πάω στα 147 ναι μεν δουλεύει το Pc αλλά μετά από Κανά δεκάλεπτο τα icons , button κ.τ.λ γίνονται πουρδελε ( αλλάζουν χρώματα σχήμα κ.α). Η θερμοκρασίες είναι σχεδόν ίδιες , στα 144 είναι CPU52-54 Σύστημα 38-39 και στα 147 είναι CPU 53-55 Σύστημα 38-39. Την τάση του επεξεργαστή την έχω στα 1.700. Γιατί γίνετε αυτό ούτε 10% πάνω δεν πήγε

Τελικά η μητρική μου ειναι MSI KT4V (MS-6712)

λογικο ειναι ...

μαζι με το φσβ ανεβαζεις και το pci kai to agp απο 33 και 66 που ειναι αντιστοιχα!!

Δεν εχει νοημα πλεον σε σενα το oc εκτος αμα βολευεσαι με το 144!!

Αστο να δουλεψει-αποψη μου- στα default μεχρι να κανεις αναβαθμιση!!Τα χριστουγεννα θα ειναι μια καλη περιοδος!

πρέπει να δεις τι stepping είναι ο επεξεργαστής σου (xp2000+ υπήρχαν και palomino, οι οποίοι δεν πάνε βήμα), και να δεις τι chipset έχει η μητρική σου (ουσιαστικά σε ενδιαφέρει αν έχει agp/pci lock). αν δεν έχει, πειράζοντας το fsb σηκώνεις μαζί όλες τις συχνότητες (pci/agp etc.) οπότε μπορεί να κολάει κάποιο άλλο υποσύστημα και όχι ο επεξεργαστής:)

αν δε βγάζεις άκρη:

Αρχική απάντηση από Chosen

Να διαδόσεις σε συγγενείς και φίλους ότι πουλάς υπολογιστή 450 κοψοχρονιά και ξεκίνα οικονομίες για ένα καλό φτηνό συστηματάκι ;)

Και οι συγγενείς είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη λύση για να ξεφορτωθείς παλιό μηχανάκι χωρίς να σφάξεις την τιμή. Να είσαι έτοιμος να υποστείς τον θάνατο της αλεπούς βέβαια: "Κωστάκη, έλα να μου το φτιάξεις να γράφει ταινίες και να ετοιμάζει μαγειρίτσα, γιατί ο ανηψιός της κυρα-Αλέκας μου είπε ότι μπορεί να γίνει"...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:17]

Και οι συγγενείς είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη λύση για να ξεφορτωθείς παλιό μηχανάκι χωρίς να σφάξεις την τιμή. Να είσαι έτοιμος να υποστείς τον θάνατο της αλεπούς βέβαια: "Κωστάκη, έλα να μου το φτιάξεις να γράφει ταινίες και να ετοιμάζει μαγειρίτσα, γιατί ο ανηψιός της κυρα-Αλέκας μου είπε ότι μπορεί να γίνει"...

lmao και να βγάζει και βόλτα τον σκύλο :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.