Raiden Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 Παιδια εχω ενα Athlon 2000 Xp με μια ξυκτρα της Gigabyte την 3D Rocket Cooler Pro και στο κουτι εχω 2 12in ανεμιστηρακια στο κουτι. Θα ηθελα να ρωτησω μεχρι ποσο μπορω να τοn κανω overclocking.Κανενα αλλο tip για αυξηση επιδοσεω ειναι καλοδεχουμενο (π..χ μνημη). Αν θελετε καμια επιπλεων πληροφορια μην δυστασετε να ρωτησετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 μαλλον μονο ο ...alton σου το ξερει αυτο... αλλα δες και αυτο πρωτα, και μετα εδω ειμαστεhttp://www.thelab.gr/reviews/ocbasics_1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 οφ τοπικ->λεω και εγω!!Εκανε ο zarras τετοιο λαθος???Ακου εκει Αlton??Aν ξεραμε και τι μητρικη εχεις θα ηταν λιγακι πιο ευκολο για τους υπολοιπους να σε βοηθησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 οφ τοπικ-> εχω κανει πολυ χειροτερα... λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiden Οκτώβριος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 H μητρικη μου ειναι ΜSI KT4V (αν θυμαμαι καλα). Y.Γ. Καλα ενα λαθος εκανα μην βαρατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiden Οκτώβριος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Παιδιά κοιτάξατε να δείτε πως έχουν τα πράγματα. Ανεβάσω σιγά σιγά με σταθερά βήματα το FBS μέχρι τα 144 και όλα δουλεύουν καλός μόλις το πάω στα 147 ναι μεν δουλεύει το Pc αλλά μετά από Κανά δεκάλεπτο τα icons , button κ.τ.λ γίνονται πουρδελε ( αλλάζουν χρώματα σχήμα κ.α). Η θερμοκρασίες είναι σχεδόν ίδιες , στα 144 είναι CPU52-54 Σύστημα 38-39 και στα 147 είναι CPU 53-55 Σύστημα 38-39. Την τάση του επεξεργαστή την έχω στα 1.700. Γιατί γίνετε αυτό ούτε 10% πάνω δεν πήγε Τελικά η μητρική μου ειναι MSI KT4V (MS-6712) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 λογικο ειναι ...μαζι με το φσβ ανεβαζεις και το pci kai to agp απο 33 και 66 που ειναι αντιστοιχα!!Δεν εχει νοημα πλεον σε σενα το oc εκτος αμα βολευεσαι με το 144!!Αστο να δουλεψει-αποψη μου- στα default μεχρι να κανεις αναβαθμιση!!Τα χριστουγεννα θα ειναι μια καλη περιοδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Να διαδόσεις σε συγγενείς και φίλους ότι πουλάς υπολογιστή 450 κοψοχρονιά και ξεκίνα οικονομίες για ένα καλό φτηνό συστηματάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 πρέπει να δεις τι stepping είναι ο επεξεργαστής σου (xp2000+ υπήρχαν και palomino, οι οποίοι δεν πάνε βήμα), και να δεις τι chipset έχει η μητρική σου (ουσιαστικά σε ενδιαφέρει αν έχει agp/pci lock). αν δεν έχει, πειράζοντας το fsb σηκώνεις μαζί όλες τις συχνότητες (pci/agp etc.) οπότε μπορεί να κολάει κάποιο άλλο υποσύστημα και όχι ο επεξεργαστής αν δε βγάζεις άκρη: Αρχική απάντηση από Chosen Να διαδόσεις σε συγγενείς και φίλους ότι πουλάς υπολογιστή 450 κοψοχρονιά και ξεκίνα οικονομίες για ένα καλό φτηνό συστηματάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Ακου τον chosen!!Και να πεις οτι ειναι και κοψοχρονια για να φυγει πιιο ευκολα!!!Κατι τετοια θελει να ακουει ο αγοραστης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Και οι συγγενείς είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη λύση για να ξεφορτωθείς παλιό μηχανάκι χωρίς να σφάξεις την τιμή. Να είσαι έτοιμος να υποστείς τον θάνατο της αλεπούς βέβαια: "Κωστάκη, έλα να μου το φτιάξεις να γράφει ταινίες και να ετοιμάζει μαγειρίτσα, γιατί ο ανηψιός της κυρα-Αλέκας μου είπε ότι μπορεί να γίνει"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:17] Και οι συγγενείς είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη λύση για να ξεφορτωθείς παλιό μηχανάκι χωρίς να σφάξεις την τιμή. Να είσαι έτοιμος να υποστείς τον θάνατο της αλεπούς βέβαια: "Κωστάκη, έλα να μου το φτιάξεις να γράφει ταινίες και να ετοιμάζει μαγειρίτσα, γιατί ο ανηψιός της κυρα-Αλέκας μου είπε ότι μπορεί να γίνει"... lmao και να βγάζει και βόλτα τον σκύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Οκτώβριος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Κράτα το για κατεβαστήρι και πάρε καινούριο. Amd πάντα, μην μπερδευτείς!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.