Jump to content

μαλλον χρειαζομαι βοηθεια!!!

ΝΑΝΣΥ

Recommended Posts

aloha!!ειμαι καινουρια στο στο φορουμ ,junior member οπως λετε και εσεις,αλλα και καινουρια οσον αφορα την ενασχοληση μου με τους υπολογιστες!στο 1ο μου μην θελω να σας χαιρετισω -για να σας το παιξω καλη -αλλα και να ρωτησω κατι!:) !!εκανα πριν λιγο καιρο φορματ στο p/c και εσωσα τα e-mail μου!τωρα ομως δεν μπορω να τα επαναφερω!καμμια βοηθεια??!!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Για παράδειγμα πιο πρόγραμμα χρησιμοποιούσες? Χρησιμοποιείς το ίδιο μετά το φορμάτ? Χρησιμοποίησες κάπιο πρόγραμμα ή κάποια επιλογή του προγράμματος αυτού για να σώσεις τα mail σου ή απλά αντέγραψες το φάκελο που βρίσκονταν αποθηκευμένα?

Καλώς όρισες στο forum μας.

Επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να σου ανακοινώσουν κακά νέα, θα το αναλάβω εγω:

Αν ο δίσκος σου ήταν μόνο το (C: ) και τα αποθήκευσες κάπου εκεί και μετά του έκανες format... τότε όπως καταλαβαίνεις... bye bye data.

Τώρα, ΑΝ είχες partitions (ή κομμάτια C:, D:, κλπ) στον δίσκο σου και τα έσωσες κάπου αλλού εκτός του C: τότε την γλυτώνεις.

Καλό θα είναι να δώσεις λίγες λεπτομέρειες ακόμη στο τι έκανες μηπως βρεθεί κάποια λύση... :T:

τα εχω σωσει σιγουρα γιατι τα μετεφερα σε αλλο σκληρο δισκο πριν το φορματ και τωρα τα ξαναεχω στον υπολογιστη μου με τη μορφη dbx files!αυτο που δεν ξερω ειναι πως να τα ξαναπαω στο outlook express για να τα βλεπω και να τα χρησιμοποιω απο εκει!τωρα και να τα ανοιξω ειναι ακαταλαβιστικα!!ελπιζω να εγινα πιο σαφης!!:T:

’νοιξε το OE, πήγαινε Tools-->Options--->Maintenance και κλίκαρε στο Store Folders.

Θα σου δείξει το path που σώζει τα αρχεία το ΟΕ, συνήθως C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Identities\{5F0D71D0-5583-4F72-A18F-79A2D9B51A57}\Microsoft\Outlook Express.

Κάνε copy το path και κάντο paste στον Windows Explorer. Θα πρέπει να σου ανοίξει τον φάκελο. Κάνε paste τα *.dbx αρχεία σου σε αυτό το φάκελο.

’λλος τρόπος(ίσως ευκολότερος): File-->Import--->Messages, επέλεξε Microsoft Outlook Express 6, Next επέλεξε το main Identity, OK, στην επόμενη οθόνη κλίκαρε στο Browse, επέλεξε τον φάκελο στον οποίο έχεις τα *.dbx αρχεία, Next, διάλεξε το All Folders αν θες και inbox και sent, Next και Finish.

προσπαθησα αρκετες φορες τον 2ο τροπο που πραγματι μου φανηκε πιο ευκολος αλλα παροτι μου λεει συγχαρητηρια μεταφερθηκαν τα μηνυματα σας δεν μου τα εμφανιζει στο ινμποξ!προσπαθησα και τον 1ο τροπο αλλα ουτε ετσι πετυχα κατι!ξεχασα να σας πω οτι πριν ειχα το ελληνικο αουτλουκ ενω τωρα εχω το αγγλικο!εχω μετονομασει βεβαια τους φακελους,εννοω απο πχ εισερχομενα το εχω κανει ινμποξ!δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο!!:unsure: τι κανω λαθος??!!!!! :boxed: !!!!! ευχαριστω και παλι!!

μόνο το inbox χρειάζεται να μεταφέρεις, όχι τους άλλους φακέλους.

δοκίμασε άλλη μία, ο τρόπος είναι σωστός, έπρεπε να έχει δουλέψει;)

ps άλλαξε και τον τίτλο σε κάτι σχετικό (π.χ. πρόβλημα με το outlook express)

ps2 μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία;)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Ασχετο, αλλα για εμφανιζει "Καταχωρήσεις: 1" στην ΝΑΝΣΥ ενω εχει κανει περισσοτερα ποστς????

γιατί τα αρχικά post είχαν γίνει στην κατηγορία off-topic;)

Αρχική απάντηση από ΝΑΝΣΥ

παιδια ευχαριστω πολυ ολους για καθε βοηθεια!!!:clap:

σου πα, thelab rulez:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.