astrolabos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 Είδα σήμερα στο e-shop την Eizo L551 την οποία την έχει τελική τιμή 329 . Και σκέφτομαι, Eizo είναι, 17άρα είναι, φθηνή είναι, γιατί όχι;Ποιά είναι η γνώμη σας; Αξίζει η αγορά της συγκεκριμένης ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 επειδη και το δικο μου μπατζετ ηταν περιορισμενο οταν πηρα ΤΦΤ προτιμησα LG για την εγγυηση 0 πιξελ.απο οτι ειδα και οι ΕΙΖΟ εκαναν κατι αναλογο προσφατα.εαν δεν ενδιαφερεσαι τοσο για την εμφανιση της μιας και θεωρηται απο τα ασχημοπαπα θα σου ελεγα να την τσιμπησεις χαλλλλαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma επειδη και το δικο μου μπατζετ ηταν περιορισμενο οταν πηρα ΤΦΤ προτιμησα LG για την εγγυηση 0 πιξελ.απο οτι ειδα και οι ΕΙΖΟ εκαναν κατι αναλογο προσφατα.εαν δεν ενδιαφερεσαι τοσο για την εμφανιση της μιας και θεωρηται απο τα ασχημοπαπα θα σου ελεγα να την τσιμπησεις χαλλλλαρα. Κοίτα από την Sony X-52 που έχω τώρα σαφώς θα είναι καλύτερη. Το θέμα είναι να προτιμήσω αυτή ή θα είναι να σφιχτώ λίγο (να περιμένω) για να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο που ίσως να μου προσφέρει περισσότερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 η αληθεια ειναι οτι αυτη τι στιγμη ολοι περνανε πλεον σε 19αρες μιας και τα πανελ τους βελτιωθηκαν αρκετα.εγω θα σου προτεινα να περιμενεις κι αλλο μιας και εχεις ηδη τφτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Θα μετανοιωσεις.Παρε 19αρα samsung απο overclockers στα 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.