Jump to content

Συμβουλές γύρω από την αγορά Eizo L551

astrolabos

Recommended Posts

Είδα σήμερα στο e-shop την Eizo L551 την οποία την έχει τελική τιμή 329 €. Και σκέφτομαι, Eizo είναι, 17άρα είναι, φθηνή είναι, γιατί όχι;

Ποιά είναι η γνώμη σας; Αξίζει η αγορά της συγκεκριμένης ή όχι;

επειδη και το δικο μου μπατζετ ηταν περιορισμενο οταν πηρα ΤΦΤ προτιμησα LG για την εγγυηση 0 πιξελ.απο οτι ειδα και οι ΕΙΖΟ εκαναν κατι αναλογο προσφατα.

εαν δεν ενδιαφερεσαι τοσο για την εμφανιση της μιας και θεωρηται απο τα ασχημοπαπα θα σου ελεγα να την τσιμπησεις χαλλλλαρα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

επειδη και το δικο μου μπατζετ ηταν περιορισμενο οταν πηρα ΤΦΤ προτιμησα LG για την εγγυηση 0 πιξελ.απο οτι ειδα και οι ΕΙΖΟ εκαναν κατι αναλογο προσφατα.

εαν δεν ενδιαφερεσαι τοσο για την εμφανιση της μιας και θεωρηται απο τα ασχημοπαπα θα σου ελεγα να την τσιμπησεις χαλλλλαρα.

Κοίτα από την Sony X-52 που έχω τώρα σαφώς θα είναι καλύτερη. Το θέμα είναι να προτιμήσω αυτή ή θα είναι να σφιχτώ λίγο (να περιμένω) για να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο που ίσως να μου προσφέρει περισσότερα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.