Jump to content

EIZO S1910 Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΟΘΟΝΗ

Iannis1416003167

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Ilias83

Φίλε Iannis, μιας και έχω μπει πλέον στην διαδικασία και με βλέπω μέσα στον επόμενο μήνα να κάθομαι μπροστά στις 19" της 1910 μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι;

1. Το Κ στο τέλος του μοντέλου δηλώνει μαύρο χρώμα;

2. Το AS επίσης δηλώνει την ArcSwing βάση; Τί ακριβώς κάνει αυτή, και ποιά τα πλεονεκτήματά της;

Τελικά απ'ότι κατάλαβα υπάρχουν με εξής 4 μοντέλα:

S1910 - λευκή

S1910-K μαύρη

S1910AS λευκή με ArcSwing βάση

S1910AS-K μαύρη με ArcSwing βάση

Σωστά;

Ναι.

Ο πατέρας μου σκέφτεται για τα Χριστούγεννα να πάρει οθόνη και μου λέει αν θέλω να του δώσω τη δικιά μου (L568) να πάρω κάποια άλλη εγώ. Αν γίνει έτσι, μόνο προς το καλύτερο θέλω να πάω, και αφού έχω θέσει ήδη τον πήχη ψηλά με την L568, θα μου άρεσε πολύ η S1910 που και ΕΙΖΟ είναι (= χρώματα και ποιότητα) και μικρότερο χρόνο απόκρισης απο τη δικιά μου έχει και μεγαλύτερη είναι και της μοιάζει... Χμμμ... δε 'ν' κακό! :hehe:

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Εγώ checkαρα τις dell που λέει ο chroma και για να είμαι ειλικρινής το wide,το design και η τιμή τους μου αρέσουν.Ξέρετε αν έχει πουθενά dell shop που να μπορείς να τις δεις?Καθότι έρχονται Χριστούγεννα,γενέθλια...Όλο και κάτι θα ζητήσω...Και η CRT LG αρχίζει και με κουράζει...

Αρχική απάντηση από Ilias83

2. Το AS επίσης δηλώνει την ArcSwing βάση; Τί ακριβώς κάνει αυτή, και ποιά τα πλεονεκτήματά της;

Ο Μάκης πιστεύω σε κάλυψε με την απάντηση του στα περισσότερα.

Εγώ να πω για την βάση ότι την έχει η οθόνη μου και μία παρουσίαση της έκανα εδώ.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Εγώ checkαρα τις dell που λέει ο chroma και για να είμαι ειλικρινής το wide,το design και η τιμή τους μου αρέσουν.Ξέρετε αν έχει πουθενά dell shop που να μπορείς να τις δεις?Καθότι έρχονται Χριστούγεννα,γενέθλια...Όλο και κάτι θα ζητήσω...Και η CRT LG αρχίζει και με κουράζει...

Τυχεράκια... Εσύ πηγαινοέρχεσαι Αθήνα και μπορείς έτσι και να είσαι Ηράκλειο και να πηγαίνεις στη Στουρνάρα... Στουρνάρι, έ στουρνάρι... :hehe: (no offence... :p )

Αρχική απάντηση από Tsunami

Ρε παιδιά γιατι μόνο εγω βλέπω οτι η dell είναι στα 718 ενώ η eizo στα 560.

Εκτός αν δεν αναφέρεστε στη 2005FPW τόση ώρα.

• 3 weeks later...

Παιδια να την παρω κατευθειαν την 1910 γκρι η θα βγαλει κανα νεο μοντελο με καλυτερα χαρακτηριστηκα? Επισης γιατι τετοια διαφορα η γκρι με την μαυρη??? ιδιες δεν ειναι? εχουν διφορετικο TCO και εγγυηση. Πειτε γιατι βιαζομαι να κανω παραγγελια.

Αρχική απάντηση από Papas [Σήμερα, στις 21:27]

Παιδια να την παρω κατευθειαν την 1910 γκρι η θα βγαλει κανα νεο μοντελο με καλυτερα χαρακτηριστηκα? Επισης γιατι τετοια διαφορα η γκρι με την μαυρη??? ιδιες δεν ειναι? εχουν διφορετικο TCO και εγγυηση. Πειτε γιατι βιαζομαι να κανω παραγγελια.

Μα ειναι πολυ καινουργιο μοντελο νομιζω.Και εξαλου αν μπεις σε αυτη την λογικη δεν θα παρεις ποτε οθονη καθως η τεχνολογια τρεχει.Εγω λεω παρτην και θα με Θυμηθεις.

ΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥ ΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥ ΡΟΥ ΡΟΥ......

Eye, Mill, Πριονετο και λοιποί! Μπορείτε να ηρεμήσετε! Μετά από αγωνιώδη αναζήτηση! ΠΗΡΑ EIZO s1910!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΥΦΗ!!!!!

Τα χρώματα δεν τα έχω ρυθμίσει ακριβώς όπως θα ήθελα αλλά που θα μου πάει! :p

Έπαιξα WOW και ΜYST V και είναι απλά καταπληκτικά! Δεν έπαιξα κανα γρήγορο παιχνιδάκι... Από το πλαίσιο την πήρα. Μαύρη αν και ακριβή. 670. ΑΟΥΤΣ...

Πω πωωω. Έφυγε το μπαούλο από το γραφείο μου! :) At last!!!

Σας ευχαριστώ όλους εδώ μέσα για τις συμβουλές...

• 1 month later...

ρε παλικάρια, πήρε ένας φίλος την lg1950 απο το eshop κάπου στα 350 και μου είπε τα καλύτερα λόγια! Παίζει απίστευτες ώρες παιχνίδια χωρίς ghosting και χωρίς να κουράζεται και απο ότι μου λέει το μαύρο είναι κατάμαυρο. Στα κατά το μόνο που αναφέρει είναι οι γωνίες θέασης (δεν τον ενδιαφέρει καθώς είναι πάντα σταθερός και εδώ που τα λέμε έχει δίκιο). Του λέω οτι αποκλείεται να έχει μαύρο και μου λέει την λέει 'ρε συ για στραβό με περνάς? ουτε αχρωματοψία έχω ούτε πρόβλημα με τα μάτια, δεν 3έρω τι είναι μαύρο? για όνομα του θεού'. Τελος πάντων. Εκει που θέλω να καταλήξω.... μήπως ρε παιδιά υπερβάλουμε στο θέμα tft? μήπως τις διαφορές με τα χρώματα τις βλέπουν μόνο σχεδιαστές κτλ? Δεν έχω πάει ακόμα σπίτι του να δώ την 1950 (ενώ με προκαλεί συνέχεια) αλλά θα το κάνω το συντομότερο να μου φύγει η περιέργια. Αν είναι έτσι όπως τα λέει ΟΧΙ δέν τα σκάω για eizo.

*στα κατά της 1950 βάλε και dvi (το ξέχασα)

ΚΑΙ ΠΟΥ 8Α ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ 1910 ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ???? ΛΟΛ!

οκ, περα απο την πλάκα. Σίγουρα είναι καλύτερη η ειζο δεν το συζητάμε, απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι μήπως υπερβαλουμε με την διαφορα που υπάρχει ανάμεσα στις φθηνότερες? Παράδειγμα εμένα δεν με ενδιαφέρει να βλέπω 100% σωστά χρώματα, ούτε σχεδιαστής είμαι ουτε τίποτα. Μια οθόνη για μια all around χρήση θέλω. ’μα τώρα η διαφορά είναι τραγική (τύπου κόκκινο=πορτοκαλι και πράσινο=μπλέ στις φθηνές τότε πάω πάσο). Μετά οι γωνίες θέασης ... οταν είμαι στο pc, είμαι στο pc τι να την κάνω την απίστευτη γωνία θέασης? ’μα τώρα στις φθηνές κουνίσεις το κεφάλι σου 5 εκατοστά και δεν βλέπεις τίποτα τότε πάω πάσο. Αν όμως η διαφορά με τις ακριβές είναι 5-10 μοίρες τότε δεν τα σκάω. Αν το dvi κάνει ορατή διαφορά και ξεκουράζει απίστευτα τα μάτια, τα σκάω, αν απο την άλλη απλά δίνει λίγο καλύτερα χρώματα και την διαφορά αυτή για να την δείς πρέπει να κολλήσεις την μούρη σου στην οθόνη τότε ΔΕΝ τα σκάω.

Αυτό θέλω να πώ. Θα μου πείς τώρα οτι ο κάθε ένας αγοράζει σύμφωνα με την ανάγκη του και την τσέπη του, σωστά... απλά πιστεύω οτι υπάρχει υπερβολή στις συγκρίσεις :-/

Υπερβολη παντα υπαρχει στις συγκρισεις. Ποσο μαλλον για κατι που εχεις ΕΣΥ πληρωσει και ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Η νοοτροπια του Ελληνα. Εγω εχω οθονη καινουρια 19αρα TFT κι εσυ εχεις ακριβως την ιδια, αλλα η δικη μου ειναι καλυτερη, πιο ομορφη και την πηρα και πιο φθηνα.

Επισης κατι αλλο τραγικο κατ'εμε που εχω παρατηρησει.

Εχει ο τυπος CRT 17αρα και μετα απο 5-6 χρονια αγοραζει καινουρια TFT 19αρα.

Βγαινει και χαρακτηριζει την οθονη κορυφη. Πλακα μας κανεις ρε παλικαρι? Λογικο δεν ειναι? Εισαι 6 χρονια μπροστα στην τεχνολογια. Καθοσουν μπροστα σε ενα μπαουλο και τωρα μπροστα σε μια φετα... Δεν υπαρχει καθολου ακτινοβολια και η φωτεινοτητα εχει ξεφυγει τελειως? Τι πιστευες δηλαδη, οτι θα κατσεις μπροστα στην TFT των 500 και θα απογοητευτεις? Ελεος...

Παραδειγμα 2:

Μιλαμε για CRT 17αρα που σημαινει οτι αγοραστηκε πριν 4-5 χρονια τουλαχιστον.

Πριν 4-5 χρονια ειχαμε τον Athlon 500 και τον P3 500 και οι 2 σε σλοτ. Αν εκεινη την περιοδο μου εδινε καποιος εναν Διπυρηνο Χ2 4400 με μητρικη, μνημες και VGA 7800GTX ή ενα αντιστοιχο τωρινο συστημα με P4 δεν θα εμενα μ@λ@κ@ς? ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Την ΕΙΖΟ δεν την παω σαν εταιρια. Και δεν την παω γιατι την εχει "δει". Πολυς ντορος για το τιποτα πιστευω. Και δεν ειναι το θεμα οτι δεν μπορω να αγορασω. Αν ηθελα θα αγοραζα ακομα κι ενα απο τα κορυφαια μοντελα της 21Wide ή 24αρα Wide αλλα ποτε δεν προκειται να γινει. Καποτε ηταν κορυφαια στον χωρο. Εκεινες οι εποχες ομως εχουν περασει ανεπιστρεπτι.

@ΕΙΖΟ :TD::TD::TD:

Εγώ γενικώς πάντως απο τις οθόνες που έχω δει σε μαγαζιά και σε σπίτια φίλων κτλ κτλ, παλιές και καινούριες, πάντα οι ΕΙΖΟ μου άφηναν και μου αφήνουν την καλύτερη εντύπωση, τουλάχιστον σε τρεις παράγοντες που φαίνονται εύκολα αμέσως:

1. Ποιότητα κατασκευής

2. Γωνίες θέασης

3. Χρώματα

Η διαφορά τιμής ίσως είναι υπερβολική για μερικούς. Προσωπικά όμως στα πράγματα που κρατάω πολλάαα χρόνια δεν με πειράζει να δώσω αυτή τη διαφορά αρκεί να μη βλαστιμάω μετά. Μέχρι στιγμής ουδεμία βλαστίμια...

Λιπόν πήγα το απόγευμα στο σπίτι του κολλητού και είδα την lg1950!!! Τι να πώ τώρα? δεν είμαι σε θέση να κάνω σύγκριση καθώς δεν έχω γνώσεις περι του θέματος και δεν έχω ξεψαχνίσει άλλες τφτ τόσο καλά. Λιπόν! με γωνίες θέασης έμεινα ικανοποιημένος (για όσο κουνάω απο τον πανικό μου οταν παίζω παιχνίδι, στα υπόλυπα είμαι σταθερός) ... το μαύρο το είδα μαύρο, το moha έπαιξε πολύ καλύτερα απο την nec ctr μου (17"). Ακόμα πήρα σε στικάκι μερικές φωτογραφίες που γνωρίζω πολύ καλά και τα χρωματά μου φάνηκαν μια χαρούλα!!! dvd δεν δοκίμασα.... Να μήν τα πολυλογώ την παράγγειλα πριν 10 λεπτά!!!! why not!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.