Jump to content

EIZO S1910 Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΟΘΟΝΗ

Iannis1416003167

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris

άλλο πράμα το wide φίλτατε.

Τι να πω... Έχω δουλέψει σε wide στο iMAC του αδερφού μου αλλά μου φάνηκε λίγο... Πώς να το πω... Σαν δύσχρηστο παιχνίδι... Ίσως επειδή έχω συνηθίσει την 4:3...

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sa1901

Εντελώς άλλο. Έχω στο laptop, το ταπεινό 1200x800 και σου δίνει άλλη αίσθηση. Και εγώ θα ήθελα μια EIZO Wide Screen. :)

κι εγώ το ταπεινό 1280*800 έχω, και με βολεύει πάρα πολύ.

μεγαλώνει το dekstop απίστευτα.

αρκετά games αλλάζουν aspect ratio οπότε δεν είναι πάντα πρόβλημα αυτά.

ένα που δεν αλλάζει είναι το underground 2, αλλά δεν είναι και τόσο πρόβλημα, σιγά.

σε αποζημιώνουν οι ταινίες:)

Αρχική απάντηση από sotiris

κι εγώ το ταπεινό 1280*800 έχω, και με βολεύει πάρα πολύ.

μεγαλώνει το dekstop απίστευτα.

αρκετά games αλλάζουν aspect ratio οπότε δεν είναι πάντα πρόβλημα αυτά.

ένα που δεν αλλάζει είναι το underground 2, αλλά δεν είναι και τόσο πρόβλημα, σιγά.

σε αποζημιώνουν οι ταινίες:)

Τα ιδια και εγω με το ACER.........

Αρχική απάντηση από apostglen46 [23-10-2005 20:35]

Ρε παιδια οταν με τα ιδια λεφτα παιρναιτε την dell 20 wide γιατι να παρετε EIZO????

ΓΙΑ 3 ΛΟΓΟΥΣ

1- ΧΡΩΜΑΤΑ

2- ΧΡΩΜΑΤΑ

3- ΧΡΩΜΑΤΑ

Τωρα για Wide να ειμαι παλουκωμένος 2 ώρες στη καρέκλα μπροστα στο PC να βλεπω DVD χλωμο το βρίσκω.

Προτιμώ την ξάπλα στην καναπεδιά του σαλονιου.

Ρε παιδες σε σχεση με την S1910 ποια ποια αξιζει ποιο πολυ σε χαρακτηριστικα και ποιοτητα,οχι τιμη...

Η Eizo L887-K, 20,1" ή η Eizo S2110W-BK 21" Wide screen ?

Απο τις 19αρες η καλυτερη σε ποθοτητα & χαρακτηριστικα ειναι η S1910?

Αρχική απάντηση από blade_pan

Απο τις 19αρες η καλυτερη σε ποθοτητα & χαρακτηριστικα ειναι η S1910?

Χμμ...

Ας απαντήσει εδώ κάποιος που το έχει ψάξει το θέμα, γιατί και εγώ μετά από μια ματιά που έριξα θεωρώ οτι είναι ότι καλύτερο σε 19" αν θες να παίζεις και παιχνίδια.

Αλλά ας απαντήσει κάποιος σε αυτό...

ολα τα παιχνιδια τωρα υποστηριζουν και wide...

Ακομα και η ξαπλα του σαλονιου(την οποια προτιμω αν και εχουμε απλη TV) wide ειναι....και τα κορυφαιο μοντελα ΕΙΖΟ wide ειναι

http://www.eizo.com/products/lcd/S2110W/index.asp#

Η οθονη ειναι υπεροχη αλλα της λειπει το wide,που δεν αντισταθμιζεται απο τα χρωματα..(dell=S-ips).Το οτι ειναι 19 σε σχεση με 20.1 το ξεχναμε...

Απο κει και περα ο καθενας διαλεγει και παιρνει.

Με γεια και καλοριζη φιλε Ιαννη,υπεροχη οθονη(την βλεπω καθε μερα..)

H S1910 και η L778 έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά στο panel, με την δεύτερη να έχει επιπλέον και ενσωματωμένα ηχεια.

Η S2110W έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και wide. Aν έχεις τα λεφτά, προτίμησέ την.

Αν πας για 24" προτείνω την καινούργια Samsung 244T που έχει 6ms χρόνο απόκρισης σε σχέση με τα 12 της Εizo και είναι πιό φτηνή γύρω στα 1400.

Επίσης υπάρχει η Samsung 21" 214T με επίσης 6ms χρόνο απόκρισης και βγαίνει κοντά στα 900.

Γενική παρατήρηση για όλες τις MVA με overdrive είναι ότι θυσιάζουν λίγο τις γωνίες θέασης.

Αρχική απάντηση από sa1901 [27-10-2005 13:15]

H S1910 και η L778 έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά στο panel, με την δεύτερη να έχει επιπλέον και ενσωματωμένα ηχεια.

Η S2110W έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και wide. Aν έχεις τα λεφτά, προτίμησέ την.

Εδω και τα 650 που εδωσα ειναι αρκετα χρηματα. Τωρα να δωσει κάποιος 1600 που κάνει η 21 wide????? Εκτος και εαν φυσαει το χρημα ..............

Αρχική απάντηση από Iannis

Εδω και τα 650 που εδωσα ειναι αρκετα χρηματα. Τωρα να δωσει κάποιος 1600 που κάνει η 21 wide????? Εκτος και εαν φυσαει το χρημα ..............

Αρχική απάντηση από sa1901

Eγώ αν είχα, θα την έπαιρνα .. :p

εγώ πάλι με αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα κάτι σε projector παρά οθόνη!

(και τα 430 της 1915s πολλά ήταν, αλλά τα βγάζει τα λεφτά της!)

Φίλε Iannis, μιας και έχω μπει πλέον στην διαδικασία και με βλέπω μέσα στον επόμενο μήνα να κάθομαι μπροστά στις 19" της 1910 μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι;

1. Το Κ στο τέλος του μοντέλου δηλώνει μαύρο χρώμα;

2. Το AS επίσης δηλώνει την ArcSwing βάση; Τί ακριβώς κάνει αυτή, και ποιά τα πλεονεκτήματά της;

Τελικά απ'ότι κατάλαβα υπάρχουν με εξής 4 μοντέλα:

S1910 - λευκή

S1910-K μαύρη

S1910AS λευκή με ArcSwing βάση

S1910AS-K μαύρη με ArcSwing βάση

Σωστά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.