ison Οκτώβριος 21, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καμια φωτογραφια ρε παιδια δεν υπαρχει να την δουμε και μεις?απο οτι ειδα 2-3 την εχετε ηδη Στο πρωτο post εχει λινκ με αρκετες φωτο@Iannis Ερωτηση: απο ghosting εχεις δοκιμασει κανα γρηγορο παιχνιδι πχ fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 21, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Σίγουρα και αρκετές φορές σκέφτομαι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Δε λέω, καλές οι LG και οι λοιπές, φοβερές ίσως στα λεφτά τους για αυτά που προσφέρουν αλλά τα μάτια μας αξίζουν κάτι το παραπάνω και εκεί προτιμώ να μην κάνω συμβιβασμούς... Τότε γιατί δε πήρες DELL; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 :hehe: :rofl: (μηπως εχεις dell...λεμε τωρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 21, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Δεν έχω δυστυχώς αλλά όποτε έκατσα μπροστά σε μια αναρωτιέμαι γιατί ο κόσμος συνεχίζει και πληρώνει EIZO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Χμ τοσο καλα? Και απο οτι θυμαμαι οι τιμες δεν ειναι και τοσο τσιμπημενες οσο της eizo...απο rs και ghosting πως πανε ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Οκτώβριος 21, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Ianni, καλορίζικη. Από τα λίγα που σκαμπάζω από τφτ φαίνεται κορυφή. Πολύ καλή και η παρουσίαση στο overclockers. Να ρωτήσω και κάτι εσάς τους eizaδες, που με απασχολει τον τελευταίο καιρό... Η οθονάρα αυτή κοστίζει 650 ευρώ. Με τα μισά παίρνεις μια LG 1915s, που θεωρείται πολύ καλό value for money. Όταν λέμε ότι αξίζει τα λεφτά της τι παραπάνω έχει δηλαδή; Ρωτάω, γιατί την βλέπω (την ειζο) και ψήνομαι ρε γαμώτο.... κατά χριστούγεννα μεριά άμα δεν πάμε φαντάροι, θα πέσει ...ξήλωμα. Ρωτάω όμως ο noobas : Αξίζει τα διπλά και βάλε λεφτά και γιατί; Κοιτα κι εγω το ιδιο ελεγα, μεχρι που πηρα την ΕΙΖΟ L768 και καταλαβα τη διαφορα. Αν τα εχεις, αξιζει τα λεφτα της (Μιλαω απο εμπειρια που εχω με 2 οθονες lcd: Samsung 19" και Acer 17") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 22, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SbeetleΝα ρωτήσω και κάτι εσάς τους eizaδες, που με απασχολει τον τελευταίο καιρό... Η οθονάρα αυτή κοστίζει 650 ευρώ. Με τα μισά παίρνεις μια LG 1915s, που θεωρείται πολύ καλό value for money. Όταν λέμε ότι αξίζει τα λεφτά της τι παραπάνω έχει δηλαδή; Αν σου πώ οτι έχω αγοράσει την LG 1730S και αυτή τη στθγμή στον υπολογιστή μου έχω πάνω την παλιά μου CRT Eizo F520 (17") θα με πιστέψεις; Απλά η εικόνα που έχουν οι Eizo δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. ’πειρες ώρες μπροστά της και δεν ένοιωσα να κουράζονται τα μάτια μου. Αντίθετα με την LG κουράζομαι πολύ πολύ γρήγορα... @Iannis: Καλορίζικη και καλοδούλευτη... Είμαι σίγουρος οτι θα την χαρείς (Ελπίζω σε αντίθετη περίπτωση να μας το πεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Τότε γιατί δε πήρες DELL; Αρχική απάντηση από chroma Δεν έχω δυστυχώς αλλά όποτε έκατσα μπροστά σε μια αναρωτιέμαι γιατί ο κόσμος συνεχίζει και πληρώνει EIZO. Εξηγεις λιγο τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 23, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Τα ΕΙΖΟ τα γνώρισα πρι 20 χρονια λογω δουλιας. Δεν ειναι τυχαίο ότι όλες οι μεγαλες εταιρίες αξωνικών και μαγνητικών τομογραφων χρησιμοποιούν EIZO madical σειρα.Mη λεμε πολλα. Οποιος θελει ας πάει να τις δει να παιζουν μαζι διπλα διπλα με άλλες οθονες σε κάποιο μαγαζί.Ξαναλέω παιζουμε με τις λέξεις αλλα όχι με τα μάτια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 23, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Τότε γιατί δε πήρες DELL; 1. Γιατί γούσταρα αυτή που πήρα 2. Γιατί δεν ήξερα τότε οτι η Dell βγάζει οθόνες, πόσο μάλλον τι οθόνες... 3. Γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχα (ούτε έχω) δει Dell απο κοντά σε αντίθεση με EIZO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 23, 2005 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Τότε το δέχομαι, αλλάζει. Στο αρχικό post έγραψες οτι δε κάνεις συμβιβασμούς, για αυτό το σχολίασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 23, 2005 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Κοίτα, κατα την άποψή μου δεν έκανα κάποιο συμβιβασμό. Αν εννοείς το ghosting αυτό το παρατηρώ μόνο απο ειδικές συνθήκες (κοιτάζοντας πολύ κοντά και παρατηρόντας μήπως έχει ghosting). Προσωπικά αυτό, απο τη στιγμή που δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν το θεωρώ συμβιβασμό. Συμβιβασμός για μένα θα ήταν να κοιτάξω πως θα εξοικονομήσω 100 (περίπου τόση ήταν η διαφορά της από άλλες όταν την πήρα) αλλά παράλληλα να μην μπορώ να δω με μια τάδε γωνία, ή το μαύρο να είναι γκρί κ.τ.λ., πράγμα που σίγουρα θα με ενοχλούσε αρκετά. Απο κει και πέρα ξαναλέω, σε Dell δεν έχω δουλέψει ποτέ και το μόνο που ξέρω είναι οτι έχουν καλές κριτικές. Ωστόσο καλές κριτικές έχει και η EIZO και πολλές άλλες... Γνώμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 23, 2005 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 πάντως η s1910 σαν τεχνολογία (va+overdrive) είναι ανώτερη των υπάρχουσων sips dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 23, 2005 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ρε παιδια οταν με τα ιδια λεφτα παιρναιτε την dell 20 wide γιατι να παρετε EIZO???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 23, 2005 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Ρε παιδια οταν με τα ιδια λεφτα παιρναιτε την dell 20 wide γιατι να παρετε EIZO???? response time + μαύρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 23, 2005 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αλλα το wide ειναι αλλη φαση ρε συ και δεν πιστευω οτι συγκρινεται με λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας..............Βεβαια γουστα ειναι αυτα......................εγω που βλεπω τα ντιβιντι μου στον υπολογιστη δεν θα το θυσιαζα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 23, 2005 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Αλλα το wide ειναι αλλη φαση ρε συ και δεν πιστευω οτι συγκρινεται με λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας.............. Βεβαια γουστα ειναι αυτα......................εγω που βλεπω τα ντιβιντι μου στον υπολογιστη δεν θα το θυσιαζα........... ναι συμφωνώ, κι εγώ είμαι σε δίλημμα, βέβαια και η eizo έχει wide οθόνες, 21 και 24 ιντσών με την ονομασία s2110 - s2410, αλλά από τιμή είναι απλησίαστες. α, είναι και va+overdrive. προσωπικά μια s2410 θέλω, αρκεί να βρώ χορηγό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 23, 2005 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Προσωπικά μάλλον που προτιμώ κλασικό ratio καθώς δεν βλέπω πολλές ταινίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 23, 2005 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Προσωπικά μάλλον που προτιμώ κλασικό ratio καθώς δεν βλέπω πολλές ταινίες... άλλο πράμα το wide φίλτατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 23, 2005 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris άλλο πράμα το wide φίλτατε. Εντελώς άλλο. Έχω στο laptop, το ταπεινό 1200x800 και σου δίνει άλλη αίσθηση. Και εγώ θα ήθελα μια EIZO Wide Screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.