Iannis1416003167 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 ΘΕΤΙΚΑ 1- Πρωτόγνωρη χρωματική εμπειρία ξεκουραστη πολυωρη χρηση2- Αρκετα κάλος εξοπλισμός3- Screen Manager Pro Για κάθε εφαρμογή δηλώνηε το mode που θελεις απο text-picture-movie-sRGB-castom.4- Απειρες ρυθμήσεις ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ (εγω πάντως δεν ειμαι) Ισορροπια λευκού πχ μεχρι 10300 Kelvin5- Στο DVD games δεν ειδα κάποιο ghost (δεν ειμια extreme gamer)ΑΡΝΗΤΙΚΑ 1- Για να πιασει 12-16 ms PVA overdrive εχει χασει σε γωνιες θέασης2- Κακή διευθετηση καλωδίων Τραβιουνται οταν πιβοταρει η οθονη Αυτα τα ολίγα για τον λιγο χρόνο που την εχω Η φωτογραφιες την αδικούν και δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις στον τομεα αυτόΠρόκειται για εξαιρετική οθόνη που αξίζει τα χρήματα της. 650 απο hardshopΠεριγραφη εδώ : http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=14846 Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 EIZO και άσχημη γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Καλως ηρθες στο club των Eizaδων... Πολυ καλη επιλογη... Καλοριζικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 23:00] Καλως ηρθες στο club των Eizaδων... Πολυ καλη επιλογη... Καλοριζικη... Παντα σε αυτο το club ειμουν Η παλια ηταν CRT 17' T57S :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Ianni, καλορίζικη. Από τα λίγα που σκαμπάζω από τφτ φαίνεται κορυφή. Πολύ καλή και η παρουσίαση στο overclockers.Να ρωτήσω και κάτι εσάς τους eizaδες, που με απασχολει τον τελευταίο καιρό...Η οθονάρα αυτή κοστίζει 650 ευρώ. Με τα μισά παίρνεις μια LG 1915s, που θεωρείται πολύ καλό value for money. Όταν λέμε ότι αξίζει τα λεφτά της τι παραπάνω έχει δηλαδή;Ρωτάω, γιατί την βλέπω (την ειζο) και ψήνομαι ρε γαμώτο.... κατά χριστούγεννα μεριά άμα δεν πάμε φαντάροι, θα πέσει ...ξήλωμα. Ρωτάω όμως ο noobas : Αξίζει τα διπλά και βάλε λεφτά και γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Καλορίζικη και καλοδούλεφτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Ποιοτητα κατασκευηςΠοιοτητα εικοναςΓεωμετρια καληΦωτεινοτητα ειναι απλα τελειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle [Χθες, στις 23:14] Ianni, καλορίζικη. Από τα λίγα που σκαμπάζω από τφτ φαίνεται κορυφή. Πολύ καλή και η παρουσίαση στο overclockers.Να ρωτήσω και κάτι εσάς τους eizaδες, που με απασχολει τον τελευταίο καιρό...Η οθονάρα αυτή κοστίζει 650 ευρώ. Με τα μισά παίρνεις μια LG 1915s, που θεωρείται πολύ καλό value for money. Όταν λέμε ότι αξίζει τα λεφτά της τι παραπάνω έχει δηλαδή;Ρωτάω, γιατί την βλέπω (την ειζο) και ψήνομαι ρε γαμώτο.... κατά χριστούγεννα μεριά άμα δεν πάμε φαντάροι, θα πέσει ...ξήλωμα. Ρωτάω όμως ο noobas : Αξίζει τα διπλά και βάλε λεφτά και γιατί; Τα πράγματα ειναι απλάΔες τις να παιζουν το ιδιο θεμα διπλα διπλα και θα καταλάβεις τη διαφοραΤα ματια σου δεν αξιζουν τα διπλα και τα τριπλα χρήματα ??Πρέπει να πηρα απο τα πρωτα κομάτια που εφτασαν Ελλάδα.Σε κανενα μηνα θα πεσει η τιμη νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Οκτώβριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 ηδη στο skroutz Την εχει απο 552 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από bourlas [Σήμερα, στις 01:16] ηδη στο skroutz Την εχει απο 552 Την εβαλε στον καταλογο αλλα δεν την εχει διαθέσιμη. Αν την διαθετει στο μελλον με αυτη την τιμή που ειναι με φαπα βαλε και κανενα εικοσαρικο μεταφορικά τοτε θα ειναι ευκαιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Απ'ό,τι βλέπω πρέπει να είναι η 19άρα της δικιάς μου από τη νέα σειρά. Πολύ ωραία. Όσο για τα καλώδια, ναι, είναι λίγο πρόβλημα αυτό αν και προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ σε pivot. Ο λόγος; Πρέπει να γυνράω και την οθόνη και την εικόνα, πότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:52] Απ'ό,τι βλέπω πρέπει να είναι η 19άρα της δικιάς μου από τη νέα σειρά. Πολύ ωραία. Όσο για τα καλώδια, ναι, είναι λίγο πρόβλημα αυτό αν και προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ σε pivot. Ο λόγος; Πρέπει να γυνράω και την οθόνη και την εικόνα, πότε... 2 κλικ στο display manager και εισαι ετοιμος (για ΑΤΙ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Το ξέρω ρε ρυ, αυτό εννοώ... Το καλύτερο θα ήταν να έχει ένα αισθητήρα και να συνεργάζεται με το PC (έτσι κι αλλιώς συνδέεται σε USB) ο οποίος μόλις τη γύρναγες να έδινε σήμα να γίνει η αλλαγή. Δε νομίζω οτι είναι κάτι το τόσο δύσκολο στην υπολοποίηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 16, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [03-10-2005 21:56] Το ξέρω ρε ρυ, αυτό εννοώ... Το καλύτερο θα ήταν να έχει ένα αισθητήρα και να συνεργάζεται με το PC (έτσι κι αλλιώς συνδέεται σε USB) ο οποίος μόλις τη γύρναγες να έδινε σήμα να γίνει η αλλαγή. Δε νομίζω οτι είναι κάτι το τόσο δύσκολο στην υπολοποίηση... Ναι οντως αισθητηρα δεν εχει αλλα και μικρό το κακόΜετα απο ενα μηνα χρηση νομιζω οτι εκανα το καλύτερο δωρο στα ματια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 17, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Iannis [Σήμερα, στις 02:17] Μετα απο ενα μηνα χρηση νομιζω οτι εκανα το καλύτερο δωρο στα ματια μου :clap: Και εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα για την δική μου ΕΙΖΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 17, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 ............. για τα μάτια σας μόνο η s1910 φαίνεται πολύ top πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 17, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Iannis Ναι οντως αισθητηρα δεν εχει αλλα και μικρό το κακό Μετα απο ενα μηνα χρηση νομιζω οτι εκανα το καλύτερο δωρο στα ματια μου Σίγουρα και αρκετές φορές σκέφτομαι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Δε λέω, καλές οι LG και οι λοιπές, φοβερές ίσως στα λεφτά τους για αυτά που προσφέρουν αλλά τα μάτια μας αξίζουν κάτι το παραπάνω και εκεί προτιμώ να μην κάνω συμβιβασμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Οκτώβριος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 τι μαυρο θεε μου........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 καμια φωτογραφια ρε παιδια δεν υπαρχει να την δουμε και μεις?απο οτι ειδα 2-3 την εχετε ηδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 21, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:37] καμια φωτογραφια ρε παιδια δεν υπαρχει να την δουμε και μεις?απο οτι ειδα 2-3 την εχετε ηδη Εδω εχω κανει συντομη παρουσιασηhttp://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=14846 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.