Mulberry Οκτώβριος 3, 2005 Author #21 Οκτώβριος 3, 2005 Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: Επιλέγουμε ενα case για modification, ωραία ως εδώ... Όμως δεν το θέλουμε για προσωπική μας χρήση, αλλά π.χ. για κάποιο δώρο ή επειδή κάποιος μας το ζήτησε.. Το ερώτημα μου είναι το εξής.. Τι Hardware χρησιμοποιούμαι ωστε να πάρουμε τα σωστά μέτρα στις κατασκευές μας? Π.χ. μέγεθος και διάταξη μητρικής, σκληρών, κτλ... Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά μας κομμάτια μέχρι να το κατασκευάσουμε και μετά αδειάζουμε πάλι το case ή απλά πέρνουμε τα μέτρα τους και προχωρούμε στην κατασκευή? Απλά ρωτάω για το ποιος είναι ο πιο σωστός,βολικός και ιδανικός τρόπος να χτίσεις ένα καινούριο case, ώστε πρώτον να γλιτώσεις τυχόν λάθη αλλά και δεύτερον να είναι δυνατό να προσαρμόζονται κάθε είδους hardware χωρίς π.χ. να βγαίνουν κάποια καλώδια κοντά Θα θελα να ακούσω τις απόψεις σας σαν πιο έμπειροι στο θέμα..
Qlim4X Οκτώβριος 3, 2005 #22 Οκτώβριος 3, 2005 επειδη καπου πιρε το ματι μου UV χρωματα μπας και εχεις καμια ηδεα που μπορω να βρω???
Mulberry Οκτώβριος 4, 2005 Author #23 Οκτώβριος 4, 2005 Καλησπέρα φίλε D.J.AleXXX_gr;) Σχετικά με τα UV χρώματα. Έχω βρει μέχρι στιγμής 3 διαφορετικούς τύπους αλλά δεν τα έχω ακόμη στα χέρια μου και δεν μπορώ να σου πω σχετικά με ποιότητα και αποτέλεσμα που έχει το καθένα. Όσο αφορά τ΄ςρα που μπορείς να τα βρεις... α) Υπάρχουν τα απλά φωσφωρίζον χρώματα που μπορείς να βρεις στα χρώματοπωλεία και χρησιμοποιούνται σε σημάνσεις στις πινακίδες και τέτοια. Επειδή είχα ένα δείγμα από τέτοιιο χρώμα παρατήρηση οτι σε σχετικά δυνατό φως από LED φωσφωρίζει πανέμορφα. Κοντά σε cold cathode λάμπα το απότέλεσμα δεν ήταν και τόσο καλό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται με blacklight. β)Υπάρχει το γνωστό UV Reactive χρώμα σε μορφή σπρέυ που μπορείς να το προμηθευτείς από Αμερική (δεν το έχω βρει κάπου αλλού ακόμη) από το www.frozencpu.com σε κόκκινο,μπλε, άσπρο. γ) Επίσης έχω βρει UV χρώματα σε ελληνικό site τα οποία γίνονται παραγγελία πάλι από αμερική και απλά καθυστερούν λίγο και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα. Πάντως η διαφορά με το β) είναι οτι δεν είναι σε μορφή σπρευ και οτι δεν μπλέκεις εσύ μα παραγγελία στο εξωτερικο, μεταφορικά χρήση κάρτας στο νετ κτλ... Υπάρχουν σε 6-7 αποχρώσεις συν γυαλιστικό. Μπες στο www.darlas.gr και παραγγειλε τα αν θες. Ευχομαι να σε βοήθησα λίγο
Mulberry Οκτώβριος 4, 2005 Author #24 Οκτώβριος 4, 2005 Μία ακόμη ερώτηση σχετικά με το βάψιμο.. Αν π.χ. έχουμε ένα αντικείμενο σε μορφή Π.. όπως ήταν π.χ. το καπάκι από τα παλιά cases.... Πώς ακριβώς το βάφουμε για να μην έχουμε τρεξίματα και σπασίματα? Κάθε πλευρά ξεχωριστά ώστε να την έχουμε πάντα κάθετα ή όπως να ναι γιατί με τον αερογράφο δνε έχει καμιά διαφορά? Μπορούμε όταν βάψουμε την μία πλευρά να το γυρίσουμε αμέσως στην επόμενη ή τότε θα έχουμε πάλι τρεξίματα αφού δεν θα έχει στεγνώσει η πρώτη πλευρά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.