Sapelas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 Καλησπέρα εγκατέστησα χθές στο μηχάνημα μου την MSI K8N SLI PLATINUM. Η mobo υποστηρίζει dynamic overclocking technology αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει που αναφέρεται!!! CPU η GPU? Επίσης μέσα το κουτί περιείχε μία ιστορία σαν Γ το οποίο βιδώνεται στο κουτί (εκεί που βιδώνουμε τις) pci αλλά εξωτερικά δεν έχει καμιά θύρα ενώ εσωτερικά έχει μία προέκταση με ένα αυτοκόλλητο από την μία μεριά. Πίστευα ότι είναι για να κολλήσω κανένα ανεμιστηράκι για να μου διοχετεύει αέρα στις κάρτες αλλά τώρα μου φαίνεται ηλίθια η ιδέα αυτή (αυτοκόλλητο για ανεμιστηράκι????). _________________________________________________o VENICE 3500+ box περιέχει ψύκτρα, χρειάζεται να βάλω πάστα αγωγιμότητας? βλέπω ότι έχει αλλά δεν ξέρω μήπως πρέπει να προσθέσω κ άλλη ποσότητα!
blade_pan Οκτώβριος 2, 2005 #2 Οκτώβριος 2, 2005 Το D.O.T ειναι για χρονισμους στην VGA. Στειλε καμια pic για το αλλο γιατι κ γω την εχω και δεν καταλαβαινω τι λες...
madmetal Οκτώβριος 2, 2005 #3 Οκτώβριος 2, 2005 Μηπως ειναι λαμακι απο pci?αλλα βαλε φωτο να δουμε καλυτερα.
Rayden Οκτώβριος 3, 2005 #4 Οκτώβριος 3, 2005 Αν είναι αυτό που θυμάμαι, πρόκειται για μια μούφα που απλώς κάνει αυτόματα overclocking σε κάποιο ποσοστό (2,4,6,8% κλπ) ανάλογα με την επιλογή που κάνεις (σ' εμένα τα ονόμαζε με... στρατιωτικούς βαθμούς).Αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας ότι ήταν αυτό.
blade_pan Οκτώβριος 3, 2005 #5 Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden Αν είναι αυτό που θυμάμαι, πρόκειται για μια μούφα που απλώς κάνει αυτόματα overclocking σε κάποιο ποσοστό (2,4,6,8% κλπ) ανάλογα με την επιλογή που κάνεις (σ' εμένα τα ονόμαζε με... στρατιωτικούς βαθμούς).Αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας ότι ήταν αυτό. Αυτο ειναι...
spc Οκτώβριος 3, 2005 #6 Οκτώβριος 3, 2005 Τo DOT αφορά μητρική / cpu / μνήμες. To λαμάκι είναι για την στήριξη / ασφάλιση του SLI bridge (αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα - κουμπώνει αρκετά ''γερά'' από μόνο του) και το ''αυτοκόλλητο'' είναι απλως αφρώδες υλικό στο σημείο που ακουμπάει το bridge με το λαμάκι.
Sapelas Οκτώβριος 3, 2005 Author #8 Οκτώβριος 3, 2005 Σας ευχαριστώ παιδιά όντως το λαμάκι σε σχήμα Γ είναι για το sli τουλάχιστον έτσι το κόβω κ εγώ τώρα αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρει τίποτα το user guide όντως οι διαβαθμίσεις του D.O.T. είναι σε "στρατιωτική" ορολογία.Επειδή δεν μπόρεσα να μαζ'εψω λεφτά για κάρτα γραφικών παρήγγειλα από το plaisio αυτό το πράγμα {ATI Radeon X300 SE} υλοποίηση GECUBE 256MB. Κατά τα χριστούγεννα θα πάρω την πολυπόθητη 6800. Μέχρι τότε όμως μπορώ να βάλω χέρι στη πατάτα που πήρα ή θα υποστώ τις συνέπειες μιας κακιάς επιλογής????? (Το μοναδικό κριτήριο για την αγορά δυστυχώς ήταν τα λεφτά κ δεν ήθελα να κάθεται το μηχάνημα) Δε μπόρεσα να βρω κ καμιά μεταχειρισμένη τις προκοπής μέχρι 100E, η παραπάνω θα φάει πούλημα σε κανένα 2μηνο!
stratos1978 Οκτώβριος 3, 2005 #9 Οκτώβριος 3, 2005 To D.O.T αναφερεται σε ΟΤΙ εχει να κανει με MSI ( οπως στην υπογραφη μου ...που ολα δουλευουν με D.O.T - M/B , VGA , RAM- ) . Πχ. αν εχεις μονο MSI μητρικη το D.O.T κανει dynamic overclocking ΜΟΝΟ στην CPU & RAM , αν παλι εχει και καρτα γραφικων MSI τοτε το D.O.T ενεργοποιειται και στη VGA.Πιστευω να εγινα σαφης...:clap:
Sapelas Οκτώβριος 3, 2005 Author #10 Οκτώβριος 3, 2005 Kατάλαβα, επομένως βάζει χέρι και στην CPU!!! Δεν ξέρω αν αξίζει η χρήση του αλλά το φοβάμαι το overclocking μιας και το τροφοδοτικό μου είναι 400W και no name κ διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην CPU μάπα τροφοδοτικό!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.