YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 Ξαφνικα εκανε restart. Δεν γ@μιεται λεω. Καμια βλακεια των Win. Παει να μπει....τπτ. Κολαγε στην εισαγωγικη με την μπαρα. Φτου γμτ λεω μεσα μου. Format.... Ξεκιναμε. Κανω ενα γερο full format. Ξεκιναει το install και καποια στιγμη ακουω το pc να κανει restart ετσι....μονο του.....Λυσιμο ολο και εγκατασταση απο την αρχη! Αλλα τζιφος. Παλι τα ιδια... Και με πιανει η περιεργεια....Μπαινω bios.....και παω στο monitor θερμοκρασιων και βολταζ....3.3----> 2.65.5----> 4.312-----> 9.4Οποτε με βλεπω για αλλαγη PSU γμτ εκτος και αν φτιαχνεται...
τακης Οκτώβριος 2, 2005 #2 Οκτώβριος 2, 2005 και να φτιαχνεται δε νομιζω να αξιζει.Καλοριζικο το καινουριο σου psu!
jax7480 Οκτώβριος 2, 2005 #3 Οκτώβριος 2, 2005 Το πολυμετρησες? Γιατι η μητρικη μπορει να λεει οτι να΄ναι. Επισης πριν αγορασεις αλλο, μια βολτα στον μαστορα που το "εστρωσε" δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2005 #5 Οκτώβριος 2, 2005 Τι είναι πάλι τούτο ρε συ; Κι εγώ που νόμιζα οτι τα enermax ήταν σκυλιά...
DuKe Οκτώβριος 2, 2005 #7 Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG Mε λιγο καθαρισμα δεν γινεται τιποτα?? AZAX Ή Χλωρίνη προτιμάς?
YDinopoulos Οκτώβριος 2, 2005 Author #8 Οκτώβριος 2, 2005 Nα το κανω π@παρα στην χλωρινη? NOT !!!Γιωργο εχεις ΡΜ....
ΝTG Οκτώβριος 3, 2005 #9 Οκτώβριος 3, 2005 χλωρινη με αρωμα λεμονι!!!Να μυριζει ωραια κιολας μολις θερμαινεται!!Εχει τυχει παντως τηλεοραση να κλεινει μονη της απο σκονη!!Υπεθεσα οτι καπου βραχυκυκλωνε.....!
YDinopoulos Οκτώβριος 3, 2005 Author #10 Οκτώβριος 3, 2005 Ξερεις πιο ειναι το κουφο? Ενω ειμαι στο ΒIOS και πειραζα ρυθμισεις, ακουγα το τροφ. να κλεινει/ανοιγει στιγμιαια, χωρις να κολλαει το συστημα. Κουφο ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.