Jump to content

Προβλημα με dvd-backup.

Sir_Builder

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω αντιγραψει πανω απο 30 ταινιες με διαφορα προγραμματα για back-up αλλα δεν παιζει κανενα.Πιο συγκεκριμενα ενω στην αρχη που τα δοκιμαζω και δουλευουν κανονικα, μετα απο λιγες μερες οταν τα βαζω να τα δω κολλανε μετα απο λιγη ωρα.Εχω δοκιμασει και στο PS2 αλλα τιποτα ουτε στο PC.Στην αρχη ξεκινανε κανονικα αλλα οταν προχωρησουν μερικα κεφαλαια αρχιζουν και κολλανε.Εχω δοκιμασει και στην μικροτερη δυνατη ταχυτητα εγγραφης αλλα ματαια.

πως τα γραφεις,on the fly?μηπως οι ταινιες ειναι μαυρα χαλια?λιγες πληροφοριες ακομα?

για πες μας και για τα μεσα που γραφεις....δισκακια και recorder...

αυτην την στιγμη εχω 72 ταινιες ολες γραμμενες με plextor και ολες σε δισκακια TY.ολες παιζουνε τελεια ειτε σε επιτραπεζιο ειτε στο ps2.η ταχυτητα εγγραφης ειναι παντα στο 4Χ

Πες μας equipment να σε βοηθησουμε.

Εδω NEC2500, δισκάκια πάντα ritek, ταχυτητα σταθρεά 4 με DVD Decrypter... 90% επιτυχιά :T:

Εχω το NEC ND-3500.Γραφω σε δισκακια taiyo yuden.

Δοκιμασα και στον φορητο αλλα παλι τα ιδια.Ενω οταν τα γραψω τρεχουν κανονικα μετα απο λιγο καιρο οταν τα ξαναβαζω κολλανε μετα απο καποια ωρα παιξιματος.Στον φορητο εχω το NEC ND-6450A.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.