hipro5 Οκτώβριος 13, 2005 #21 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:56] εισαι αρχηγος λεμε......δωσε γνωση στο λαο!!!!! η dfi nf4 εχει τετοιο πραγμα? Μπαααααααα............
greekfragma Οκτώβριος 13, 2005 #22 Οκτώβριος 13, 2005 ε καλα ομως.........με το ΜΑΧΙΜΑΗΖΕΡ τι να το κανουμε αλλωστε............ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..........Σ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΦΙ...........χεχεχεχεχ
DuKe Οκτώβριος 13, 2005 #24 Οκτώβριος 13, 2005 ωραίος φίλε oktech ωραίος!! δεν χάνεις ευκαιρία να πλασάρεις το κατιτοις σου πάντα απο πότε η EQS γαμεεί?? έγω πάντως με τόσες βόλτες στα σχετικα τοπία του ινετ ουδέποτέ μου την έχω διαβάσει ή τουλάχιστον την πρόσεξα...οπότε μπορείς να κρύβεις κάποια λόγια για την elite και να τα χώνεις στην eqs κατα τη ταπεινή μου γνώμη
oktech Οκτώβριος 13, 2005 #25 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe ωραίος φίλε oktech ωραίος!! δεν χάνεις ευκαιρία να πλασάρεις το κατιτοις σου πάντα απο πότε η EQS γαμεεί?? έγω πάντως με τόσες βόλτες στα σχετικα τοπία του ινετ ουδέποτέ μου την έχω διαβάσει ή τουλάχιστον την πρόσεξα...οπότε μπορείς να κρύβεις κάποια λόγια για την elite και να τα χώνεις στην eqs κατα τη ταπεινή μου γνώμη Φίλε DuKe, η Elite είναι γνωστή μου αντιπάθεια και άν ψάξεις θα δείς λογικά παλιότερα thread σχετικά. Οπότε το να τα χώνω στην Elite δεν είναι ούτε κάτι καινούριο, ούτε κάτι ανευ αιτίας (αλλά ας μην το αναλύσουμε καλύτερα) ούτε κάτι που θα σταματήσω να κάνω εκτός κι άν αλλάξει δραματικά την ποιότητά της. Σε ότι αφορά την EQS, μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου. Δεν είπα οτι γ@μεί η EQS γενικά σαν εταιρεία (αυτό θέλει καιρό ακόμα για να το τεκμηριώσω) αλλά αναφερόμενος στο συγκεκριμμένο μοντέλο το οποίο μέχρι στιγμής στις δοκιμές μου δείχνει πολύ καλή και σταθερή συμπεριφορά, καλή ταχύτητα και άνετη εγκατάσταση λογισμικού και υλικών που εκτιμώ ιδιαίτερα. Με αυτή την σκέψη επαναλαμβάνω ότι κατά την άποψή μου, ναι, γ@μ@ει! Από άποψη overclocking δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω, μπορεί άν θέλει να λερώσει τα χέρια του όμως να βοηθήσει ο Hipro! Τώρα, όσες βόλτες και άν κάνεις όσο γουγλι και να ψάξεις, είναι λογικό να μήν βρείς πολλά για την EQS και ακόμη λιγότερα για το A72K9-CF μιας και αφενός η EQS είναι φρέσκο όνομα στην αγορά (με ιστορία της μητρικής εταιρείας όμως κοντά 20 χρόνια) οπότε η εξήγηση είναι αυτονόητη αλλά ειδικότερα για την Crossfire μητρική, είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρείς στοιχεία στο δίκτυο μιας και είναι μοντέλο αρκετά εξεζητημένο με πολύ λίγα κομμάτια διαθέσιμα και ακόμη λιγότερες κάρτες γραφικών να βάλει κανείς πάνω του! Τέλος, το άν δεν χάνω ευκαιρεία να πλασάρω το κατιτοίς μου "πάντα", νομίζω ότι δεν είναι καν άξιο σχολιασμού. Είμαι έμπορος, δεν το κρύβω όπως ίσως κάποιοι άλλοι, δεν μου αρέσει να λειτουργώ στο σκοτάδι και απλά όπως ο καθένας εδώ μέσα προτείνει στον α ή στον β την δίνα μάρκα ή το τάδε μαγαζί, έτσι κι εγώ προτείνω τα προϊόντα που εισάγω τα οποία σε προσκαλώ και να δοκιμάσεις για να διαπιστώσεις εάν είναι ποιοτικά και σε λογικές τιμές ενώ το δεύτερο, δεν το κάνω δημόσια για ευνόητους λόγους και για σεβασμό προς το φορουμ ώς χρωστώ σαν μέλος του φόρουμ... Τώρα αν αγόρασες μετοχές της Elite και παρεξηγήθηκες για το "κάρφωμα" λυπάμε.. άν πάλι δεν γνωρίζεις την EQS, μπορείς με την πρώτη ευκαιρεία να δοκιμάσεις μια μητρική της που θα δώσω ειδικά σε σένα στο κόστος για να μήν ζημιωθείς πολύ άν αποδειχθεί (sic) ότι οι Elite είναι καλύτερες...
DuKe Οκτώβριος 13, 2005 #26 Οκτώβριος 13, 2005 xoxoxo ok δεν θα πώ οτι έχεις πουθενά άδικο γιατι φυσικό είναι να θες να προστατευθεις απο οποιοδηποτε αρνητικο σχόλιο, αλλα κάποια πράματα δυστηχώς ισχύουν... για να σου πώ και του στραβού το δίκιο ειναι νεόφερτη και δεν έχει δοκιμαστεί, αλλα μεχρι τότε και χωρίς προυπάρχουσα καλή φήμη, ο χαρακτηρισμος γαμεει δεν την αντιπροσωπεύει κατα την ταπεινή μου γνώμη φίλε σε ευχαριστώ για την προσφορά αλλα ούτε λεφτά έχω τώρα ούτε και χρειάζομαι γιατι στη παρούσα φάση έχω μια μητρική που κυριολεκτικά γα.... τέσπα όλα οφτοπικ αυτα θα δείξει τη φρούτα ειναι τα eqs ας μην αγχωνομαστε
GoriLLakoS Οκτώβριος 13, 2005 Author #27 Οκτώβριος 13, 2005 Αυτη εδω αν δεν κανω λαθος ηδη βγηκε στην αγορα εξω.... Chipset : Northbridge ATI RX480 Southbridge ATI SB450 Bus système 1000 MHz Hypertransport Compatible Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX Mémoire : 4 connecteurs DIMM Supporte la DDR-SDRAM double-canal PC3200/2700/2100/1600 jusqu'à 4 Go (sans ECC) Contrôleurs intégrés : 1 contrôleur réseau Gigabit Marvel 88E8052 1 contrôleur audio 7.1 Realtek ALC880 1 contrôleur Ultra-ATA/133 et S-ATA/150 intégré au chipset ATI supportant les modes RAID 0, 1 et JBOD 1 contrôleur S-ATA/II Sil 3112 1 contrôleur Firewire VIA VT6307 Extensions : 1 port PCI-Express 16x 2 ports PCI-Express 1x 2 ports PCI 2 ports Ultra-ATA/133 (supportent 4 périphériques IDE) 4 ports Serial-ATA/150 2 ports Serial-ATA/II Connecteurs externes : 2 ports PS/2 4 ports USB 2.0 1 port RJ-45 1 port Firewire Connecteurs audio jack Connecteurs internes : Connecteur pour lecteur de disquettes 2 connecteurs USB 2.0 (pour ports USB 2.0 supplémentaires) 1 connecteur FireWire (pour 1 port supplémentaire) Configuration : Configuration par BIOS BIOS Award Dimensions : ATX standard Dimensions : 305 x 244 mm Livrée avec : Câbles : disquette, IDE, SATA Manuel et CD-ROM d'installation PRE ORDER http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Sapphire.html#amb_2d001_2dsp http://www.komplett.se/k/kl.asp?bn=10482 http://www.materiel.net/details_12008-02-40.html SAPPHIRE ON TARGET WITH GAMING MAINBOARDS Oct 10th, 2005-Sapphire Technology has just announced Pure Innovation - a high end product developed for gamers and PC enthusiasts who want to get the maximum enjoyment from their AMD Athlon64TM or FX systems using the latest hardware and performance tuning options. ...read full press release http://www.sapphiretech.com/en/media/pressview.php?pid=23 PRESS RELEASE http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/19_reg1.doc ULI 1575 vs nVidia nF4 SLI SATA II Οριστε και το Abit απο κοντα και καλυτερη φωτο κατευθειαν απο abit...
ea6gka Οκτώβριος 13, 2005 #28 Οκτώβριος 13, 2005 το χρωμα της Ζαφειρης ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο . σε ενα ωραιο κουτι η μητρικη θα ειναι πολυ μουρη.
hipro5 Οκτώβριος 13, 2005 #29 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:32] το χρωμα της Ζαφειρης ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο . σε ενα ωραιο κουτι η μητρικη θα ειναι πολυ μουρη. :blink: Τι λες μωρέ!........Σα να έχει χυθεί γάλα πάνω της είναι.......
oktech Οκτώβριος 13, 2005 #30 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Αυτη εδω αν δεν κανω λαθος ηδη βγηκε στην αγορα εξω.... H Sapphire θυμίζει πάρα πολύ SOLTEK ... Επίσης ΔΕΝ είναι CROSSFIRE εκτός κι άν εγώ δεν βλέπω την δεύτερη μακριά (χ8/χ16) PCIE
GoriLLakoS Οκτώβριος 13, 2005 Author #31 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από oktech H Sapphire θυμίζει πάρα πολύ SOLTEK ... Επίσης ΔΕΝ είναι CROSSFIRE εκτός κι άν εγώ δεν βλέπω την δεύτερη μακριά (χ8/χ16) PCIE ειναι 2 οι εκδοσεις.......η μια εχει crossfire..... και ειναι και φθηνη.... μαλλον δεν κοιταξες καλα τα λινκ.. κοιτα στο oc.co.uk Χωρις cross Sapphire PURE Innovation Gruper Radeon Xpress 200P (Socket 939) PCI-Express Motherboard (MB-001-SP) Sapphire Gruper supports AMD Athlon 64 and X2 socket 939 processors with 1MB/512KB L2 cache which is based on 64-bit architecture. It features 2000 MT/s HyperTransport Bus and Dual-Channel un-buffered DDR400 and higher memory support. Completely silent in operation due to a fanless design and the fastest motherboard to ever land on planet earth. Only Sapphire are capable of producing such a high performance mainboard with extreme overclocking support and a unique white PCB design. - Supports AMD Athlon 64 & X2 Socket 939 Processors - Supports both ATI & NVIDIA based graphics cards - ATI Radeon XPRESS 200P (RX480+SB450 Codename GRUPER) Chipsets - 2.0GTs HyperTransport BUS Support - 1000 MHz FSB - Dual-Channel DDR400*4 (4GB max) - 1 x PCI-Express 16x Slot - 2 x PCIE Slots - 3 x PCI Slots - 8 x USB 2.0 Ports - ATA133 - SATA-2 RAID 0, 1 - SATA RAID 0,1 - Onboard 8-Channel Audio - Onboard Gigabit LAN - Onboard Firewire IEEE1394 - Sapphire & OcUK Exclusive Mainboard Note: If placing a pre-order for this item, do not order other items as we do not part ship, so only order other products if you are happy to wait for the entire order. ME CROSS Sapphire PURE CrossFire Radeon Xpress 200P CrossFire (Socket 939) PCI-Express Motherboard (MB-002-SP) Sapphire CrossFire supports AMD Athlon 64 and X2 socket 939 processors with 1MB/512KB L2 cache which is based on 64-bit architecture. It features 2000 MT/s HyperTransport Bus and Dual-Channel un-buffered DDR400 and higher memory support. Completely silent in operation due to a fanless design and supporting ATI's CrossFire technology which allows you to run two X800/X850 or higher cards in parallel for nearly upto twice the performance. So if you already own an X800 or X850 based card you just need to buy another CrossFire edition of the same card to experience the benefits of CrossFire technology taking your games to another level. - Supports AMD Athlon 64 & X2 Socket 939 Processors - ATI Radeon XPRESS 200P (RD480+SB450) Chipsets - 2.0GTs HyperTransport BUS Support - 1000 MHz FSB - Dual-Channel DDR400*4 (4GB max) - 2 x PCI-Express 16x Slot - 2 x PCIE Slots - 3 x PCI Slots - 8 x USB 2.0 Ports - ATA133 - SATA RAID 0,1 - Onboard 8-Channel Audio - Onboard Gigabit LAN - Onboard 10/100 LAN - Onboard Firewire IEEE1394 http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Sapphire.html#amb_2d001_2dsp
oktech Οκτώβριος 14, 2005 #32 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης ειναι 2 οι εκδοσεις.......η μια εχει crossfire..... και ειναι και φθηνη.... μαλλον δεν κοιταξες καλα τα λινκ.. κοιτα στο oc.co.uk Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα καθόλο τα link απλά είδα την φωτο και αυτή σχολίασα.. Τώρα για το φτηνή, επέτρεψέ μου να σου δώσω λίγο inside view για να καταλάβεις τί παίζει : Έχουμε ένα προϊόν που πρακτικά, δεν έχει κανείς στα χέρια του (η EQS το διαθέτει αλλά σε μικρές ποσότητες -15 πήρα έφυγαν όλες και τώρα περιμένω άλλες 5 και μετά ξανά τέλος του μήνα-) . Το βάζουμε προς πώληση, αλλά ο πελάτης δέχεται από πρίν να παραλάβει όταν "γίνει το προϊόν διαθέσιμο"... με λίγα λόγια.. μαζεύουμε παραγγελίες για ένα Vapourware πρόϊόν, και μόλις γίνει διαθέσιμο το πουλάμε αφού έχουμε πάρει τιμή για 500 ή 1000 τεμάχια.. ναι, έτσι είναι φτηνό... είναι σαν να αγοράζεις χρυσό με τιμή 10% κάτω αλλά να παραλάβεις σε 1-2 μήνες... συμφέρει, αλλά άν τον θέλεις τώρα είναι σαν να μήν υπάρχει. Όταν θέλεις κάτι τώρα λοιπόν, πληρώνεις και κάτι παραπάνω εφόσον υπάρχει έλλειψη.. μόλις γίνει ευρήτερα διαθέσιμο, το ίδιο προϊόν είναι, θα κάνει λιγότερα.... αυτό το, το ίδιο προϊόν είναι, πρόσεξέ το... εγώ δεν σου λέω τίποτε, αλλά τυχαία η EQS έχει το Ευρωπαϊκό service για την ATI και ειδικότερα την Sapphire.. κάτι κάνει νιαου νιαου λεμεεεε
oktech Οκτώβριος 14, 2005 #33 Οκτώβριος 14, 2005 Για δές.. τίποτε δεν μένει κρυφό http://www.theinquirer.net/?article=26890
spc Οκτώβριος 14, 2005 #34 Οκτώβριος 14, 2005 1 PCI-EX & 2 PCI....Έλεος....’ντε με το καλό να καταργήσουμε τελείως και τα 2 (άντε να βάζουν κανα ISA για να μην νοιώθουμε άσχημα)
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2005 #35 Οκτώβριος 14, 2005 Τιποτα με Ιntel & Crossfire δεν παιζει ??? :cry:
apostglen46 Οκτώβριος 14, 2005 #36 Οκτώβριος 14, 2005 Οι εταιριες δεν ασχολουνται πια με νεκρες πλατφορμες
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2005 #37 Οκτώβριος 14, 2005 :banging: Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφ@λα νεκροθάφτη... :banging:
oktech Οκτώβριος 14, 2005 #38 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τιποτα με Ιntel & Crossfire δεν παιζει ??? :cry: Παίζει σε EQS αλλά όχι ετοιμοπαράδοτη...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2005 Author #39 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Παίζει σε EQS αλλά όχι ετοιμοπαράδοτη... γκουχ γκουχ......ηρεμααααααα...
magicman Οκτώβριος 14, 2005 #40 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:00] :banging: Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφ@λα νεκροθάφτη... :banging: αυτο θα πει ιντελας μεχρι το κοκαλο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.